Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szőlős-banános mascarponés piskóta

Szőlős-banános mascarponés piskóta
Szőlős-banános mascarponés piskóta
20 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Maradék hozzávalókból készítettük, gyors volt, finom, nagyon etette magát, és hamar elfogyott.;)

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megfőzzük a pudingot, hozzákeverjük a cukrot, hagyjuk teljesen kihűlni.
  2. Feldaraboljuk a banánt, egy tálba öntjük a túrót, mascarponét, banánt és a teljesen kihűlt pudingot.
  3. Jó alaposan összedolgozzuk a krémet, lekenjük a piskótát, majd feldíszítjük a szőlőszemekkel.
  4. Kb. fél órát pihentetjük a hűtőben.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 446
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Kisvikica

Mióta szakács: 2012.09.20.
44 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
receptverseny: Sió receptverseny
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

mascarponés pudingos piskóta, krémes mascarponés süti banánnal és szőlővel, mascarpone krémes süti

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

375
piskótalap 25 dkg
mascarpone 25 dkg
tehéntúró 10 dkg
vaníliás pudingpor 1 tasak
tej 2.5 dl
cukor 15 dkg
banán 2 db
szőlő 10 dkg