r
Nosalty Logó

Fetás-húsos ragu borsóhéj alakú snidlinges tésztával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Iluska
Fetás-húsos ragu borsóhéj alakú snidlinges tésztával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 786 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1571 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 184 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    48.8 g

Zsír

  • Összesen
    35.6 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    146 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1866.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    85 mg
  • Kálcium
    304 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    98 mg
  • Foszfor
    677 mg
  • Nátrium
    691 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    65.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    267.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    221 micro
  • Kolin:
    138 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    298 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    1086 micro
Összesen 786 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    97.6 g

Zsír

  • Összesen
    71.2 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    292 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3732.7 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    170 mg
  • Kálcium
    609 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    196 mg
  • Foszfor
    1353 mg
  • Nátrium
    1383 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    130.6 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    534.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    194 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    85 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    441 micro
  • Kolin:
    275 mg
  • Retinol - A vitamin:
    140 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    595 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    2172 micro
Összesen 1571 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    8.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    436.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    158 mg
  • Nátrium
    162 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    301 micro
  • Lut-zea
    254 micro
Összesen 184 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zsíron megpároljuk a vöröshagymát. Megpaprikázzuk, majd egyből beletesszük az apróra vágott paradicsomot. A kis kockára vágott combot is beletesszük. Fűszerezzük. Kis lángon puhára pároljuk.
  2. Közben kifőzzük a tésztát. Mikor a hús majdnem puha, hozzákeverjük a szintén kockára vágott cukkinit, amivel összepároljuk.
  3. A kifőzött tésztával tálaljuk a kész ragut, tetejére feta sajtot szórunk. Jó étvágyat!
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 33
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1990
  • Feltöltés dátuma: 2018. április 29.

Ajánló

Én sokszor feta sajt helyett krémfehér sajtot vásárolok! Tökéletes helyettesítője!

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A magyar konyha kedvencei a szaftos húsos-zöldséges raguk, amelyek nagyon jól variálhatók, általában gyorsan és nagy mennyiségben is elkészíthetők, ezért vendégváráskor vagy családi összejövetelekre is alkalmasak.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek