Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fetás-húsos ragu borsóhéj alakú snidlinges tésztával

Fetás-húsos ragu borsóhéj alakú snidlinges tésztával
Fetás-húsos ragu borsóhéj alakú snidlinges tésztával
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A magyar konyha kedvencei a szaftos húsos-zöldséges raguk, amelyek nagyon jól variálhatók, általában gyorsan és nagy mennyiségben is elkészíthetők, ezért vendégváráskor vagy családi összejövetelekre is alkalmasak.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Én sokszor feta sajt helyett krémfehér sajtot vásárolok! Tökéletes helyettesítője!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsíron megpároljuk a vöröshagymát. Megpaprikázzuk, majd egyből beletesszük az apróra vágott paradicsomot. A kis kockára vágott combot is beletesszük. Fűszerezzük. Kis lángon puhára pároljuk.
  2. Közben kifőzzük a tésztát. Mikor a hús majdnem puha, hozzákeverjük a szintén kockára vágott cukkinit, amivel összepároljuk.
  3. A kifőzött tésztával tálaljuk a kész ragut, tetejére feta sajtot szórunk. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 883
elküldve: 1
receptkönyvben: 23
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
714 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

snidlinges tészta raguval,húsos ragu tésztával,sajtos ragu húsosan,ragu hússal zöldséggel,zöldséges húsos ragu,

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

dadimami
dadimami Tue, 2018-05-01 22:56

Kedves Iluska!
Ez tetszik! Ilyen tésztát vennék én is, majd figyelni fogom, hol lehet beszerezni. Ha nem találok, akkor pedig veszek közvetlenül az olaszoknál, oda készülünk júniusban (persze nem a tészta miatt, de ha már ott vagyunk). A tájat legfeljebb fotókon tudom hozni, a különlegesebb tészták pedig ajándékba is jók.
üdvözlettel: Margó

ilus74
Iluska / ilus74 Thu, 2018-05-03 11:38

Halihó Margó!!
Igen,finom a tészta!!!!
Júniusban utaztok!!????Előre is jó utat kívánok nektek,biztosan jó lesz!!!puszillak :-))

785
tészta 15 dkg
sertészsír 1 ek
vöröshagyma 1 közepes db
sertéscomb 30 dkg
paradicsom 1 közepes db
cukkini 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kakukkfű 1 kk
bazsalikom 0.5 teáskanál
fűszerpaprika 1 kávéskanál
feta sajt 10 dkg