Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fetás-chilis lazac

Fetás-chilis lazac
Fetás-chilis lazac
50 perc / előkészület: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A recept egy svéd receptoldalról származik, annyi eltéréssel, hogy én raktam bele chilit és kaprot is.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Én zöldségkörettel készítettem, de nyáron nagyon finom kapros újkrumplival. :)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lazacot megmossuk és besózzuk.
  2. A feta sajtot és a chili paprikát egy aprítógépben összedaráljuk, majd tejföllel, borssal és a kaporral összekeverjük.
  3. Egy tepsibe pici olajat öntünk, és rátesszük a lazac szeleteket (én zöldséggel együtt sütöttem, de lehet külön is).
  4. A fetás keveréket ráöntjük a halra, és 35 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 952
elküldve: 4
receptkönyvben: 80
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Sjöborre

Mióta szakács: 2012.12.14.
9 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: skandináv
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

feta sajtos-chilis lazac, kapros-chilis lazac fetával, feta sajtos lazacfilé kaprosan és chilisen

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

592
lazac 500 g
feta sajt 150 g
tejföl 3 dl
chili 3 db
kapor 1 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mogyoróolaj 1 ek