Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Feta sajttal töltött gombafejek

Feta sajttal töltött gombafejek
Feta sajttal töltött gombafejek
13 perc / előkészület: 10 perc főzés: 3 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Remek vendégváró falatkák, nagyon mutatós és ízletes mediterrán előétel. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gomba tönkjét kitörjük, a gombafejeket enyhén sós vízben, mindkét oldalán 3-4 percig pároljuk.
  2. Olívaolajból, fokhagymából, sóból és borsból pácot készítünk.
  3. A gombát lecsepegtetjük, és az olajos pácban állni hagyjuk.
  4. Tálalás előtt egy tálba kiszedjük a gombafejeket, majd a kockára vágott feta sajttal megtöltjük.
  5. Tetejére apróra vágott snidlinget és szárított paradicsomot szórunk, illetve kapribogyóval is díszíthetjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 463
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
fogás: amuse-bouche
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
kategória: töltött zöldség
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

pácolt gomba, feta sajttal töltött olajban pácolt gomba, gombás tapas

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Kriszti7
Kriszti7 / Kriszti7 Sat, 2018-06-02 20:38

Köszönöm az ihletet egy fetával, aszalt paradicsommal és fokhagymával töltött (sült) gombához! :)

263
csiperkegomba 500 g
olívaolaj 2 ek
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
feta sajt 200 g
metélőhagyma 1 csokor
szárított paradicsom 100 g
kapribogyó 3 ek