r
Nosalty Logó

Ferrero Rocher kocka

NS
Ferrero Rocher kocka
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
közepes

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

695
Kalória
15.9g
Fehérje
96.1g
Szénhidrát
27.4g
Zsír
34.1g
Víz
136.6g
Koleszterin
5.3g
Élelmi rost
48.8g
Cukor
  • 9% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 695 kcal
  • 9% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 5548 kcal
  • 9% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 284 kcal
  • 9% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    15.9 g

Zsír

  • Összesen
    27.4 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    137 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    986.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    250 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    379 mg
  • Nátrium
    243 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    96.1 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    34.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    51 micro
  • Kolin:
    118 mg
  • Retinol - A vitamin:
    68 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    198 micro
Összesen 695 kcal
  • 9% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    127.3 g

Zsír

  • Összesen
    218.8 g
  • Telített zsírsav
    94 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    37 g
  • Koleszterin
    1093 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7893.7 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    216 mg
  • Kálcium
    1999 mg
  • Vas
    35 mg
  • Magnézium
    638 mg
  • Foszfor
    3034 mg
  • Nátrium
    1947 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    768.8 g
  • Cukor
    391 mg
  • Élelmi rost
    42 mg

Víz

  • Összesen
    272.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    551 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    34 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    410 micro
  • Kolin:
    948 mg
  • Retinol - A vitamin:
    541 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    104 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1587 micro
Összesen 5548 kcal
  • 9% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    11.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    403.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    102 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    155 mg
  • Nátrium
    100 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    39.3 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    13.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    81 micro
Összesen 284 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat szétválasztjuk. Afehérjéket 2 csomag vanilin cukorral kemény habbá verjük.
  2. A tojássárgákat is 150 gramm cukorral fehéredésig verjük.
  3. Adjuk hozzá a piskóta hozzávalóit (olaj, tej, aromák, majd a száraz anyagok, a lisztek sütőpor és kakaópor).
  4. A mikróban 350 W-on 2 percig melegítsük a csokit, majd ugyanennyit 2 ek tejet is, és öntsük a csokira, majd az olvadt csokit is öntsük bele a masszába. Majd 1 ek mogyorókrémet is adjunk hozzá. Jól keverjük homogénné habverővel is. A habot óvatosan forgassuk bele a tésztába.
  5. Egy kisebb edénybe szedjünk ki a masszából kb 3merőkanálnyit.Egy kis csomag omlós kekszet őröljünk meg. Mozsár és turmixgép hiányában tegyük bele egy nejlonba, fogjuk le a nyílását, és egy sodrófával ütögessük, és törjük apró darabokra. Öntsük a kiszedett masszába.
  6. Kenjünk ki egy kisebb tepsit sütőmargarinnal, lisztel, és öntsük bele a piskótatésztát, tetejére a kekszes masszát.
  7. 15 percig nagy lángon (200 fokon) majd még 30 percet kis lángon (180 fokon)sül a süti, tűpróbáig.
  8. Közben megcsináljuk a krémet.3 deci tejben 4 ek cukorral, kis mandulaaromával főzünk egy csoki pudingot főzős pudingporból.Ha kész , belekeverjük még az étcsoki többi részét, valamint 3 púpos ek mogyorókrémet.
  9. Törjünk össze egy zacskó mogyorós drazsét, és egy evőkanálnyit tegyünk a krémbe.
  10. A sütit vágjuk félbe, kenjük be a krém 2/3 -val, majd a tetejét és az oldalán is bekenjük a krémmel.Tetejére szórjuk a mogyoródrazsé darabokat.Felkockázzuk, és már lehet is falni!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 p
  • Főzés ideje: 5 p
  • Sütés ideje: 45 p
  • Sütés hőfoka: 200 °C

Imádom a kis golyó bonbont, és szerettem volna valami hasonlót készíteni a családnak, csak sütiből. :) Tetszett nekik. A készítésről még több képet találtok itt.

Nosalty stories

További receptek

Lávasüti

Ha gyorsan akartok villantós desszertet varázsolni az asztalra, akkor készítsétek el ezt a pofonegyszerű lávasütit. Ez a francia édesség ugyanis egyáltalán nem igényel komoly konyhai ...

Rosanics Petra

Epres krémes házilag

A házi krémes bonyolultnak tűnhet, pedig abszolút nem az: ha pedig már egyszer elsajátítottuk a technikáját, szinte bármilyen ízű habkönnyű krémet a leveles lapok közé tölthetünk. ...

Lakos Benedek

Tejbegrízgombóc

A legegyszerűbb és leggyorsabb gombócok bizony tejbegrízből készülnek: a sűrű masszából gurított labdacsok morzsában, mákban, dióban is megfürödhetnek, tálalásukhoz pedig sodót, ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek