r
Nosalty Logó

Fehérboros tejszínes csirkecomb

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Hobbychef
Fehérboros tejszínes csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 533 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1064 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 71 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    31 g

Zsír

  • Összesen
    35.5 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    138 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    935.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    166 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    92 mg
  • Foszfor
    458 mg
  • Nátrium
    168 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.4 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    463.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    258 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    194 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    169 micro
  • Kolin:
    117 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    1954 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3762 micro
Összesen 533 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    62 g

Zsír

  • Összesen
    71.1 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    277 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1870.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    78 mg
  • Kálcium
    332 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    185 mg
  • Foszfor
    916 mg
  • Nátrium
    336 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.7 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    927.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    516 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    387 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    338 micro
  • Kolin:
    235 mg
  • Retinol - A vitamin:
    168 micro
  • α-karotin
    35 micro
  • β-karotin
    3909 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7523 micro
Összesen 1064 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    4.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    121.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    60 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    254 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    489 micro
Összesen 71 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat fűszerezzük, egy műanyag dobozba rakjuk, vágunk rá fokhagymát, teszünk rá rozmaringot, locsolunk rá olajat, és betesszük a hűtőbe.
  2. Másnap egy serpenyőben a combokat mindkét oldalon megpirítjuk.
  3. Közben a gombákat félbevágjuk, a spárgákat megpucoljuk, a végeiket levágjuk.
  4. A csirkecombokra ráöntjük a bort és a tejszínt, 15 perc elteltével beletesszük a gombákat, 5 perc után belekerül a fehér spárga, majd 3 perc után a zöldspárga. Megmossuk a spenótot, nagyobb darabokra vágjuk, és az is mehet a serpenyőbe. 3 perc párolás, és elzárjuk a tűzhelyet.
  5. Tálalunk. A tányérra szedünk egy combot, a zöldségek felét, kanalazunk rá szaftot, formázunk egy adag rizst, teszünk rá egy petrezselyemlevelet.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 10
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1501
  • Feltöltés dátuma: 2014. június 11.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Fehérboros tejszínes csirkecomb
Hobbychef 738 recept

Gomba, spárga, spenót: isteni hármas!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ha nem láttál még hullámvasutazó virslit, most fogsz

A Gallio pulykafelvágottak új werkfilmjéből kiderül, hogy programozott robotkamera pásztázta a körhintázó szalámikat, a szellemeskedő pulykapárizsit és a hullámvasutazó virsliket. A stáb digitális animáció helyett igyekezett a legtöbb dolgot terepasztalon berendezve és mozgatva megvalósítani. Lessétek meg a nem mindennapi reklámot!

Nosalty

További cikkek

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.

Ne olajon süsd a tükörtojást, ha jót akarsz magadnak

A megszokott és jól bevált tojássütési módszerrel ugyan semmi baj nincsen, de természetesen mindig van hová fokozni a dolgokat. Ezt a célt szolgálja az olaj lecserélése is: egy másik alapanyaggal ugyanis fenséges, karamellizált aljú, tökéletes állagú tükürtojást kaphatunk.