Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fasírt Tímejjja konyhájából

Fasírt Tímejjja konyhájából
Fasírt Tímejjja konyhájából
23 perc / előkészület: 15 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha a pirított hagymához adunk egy kis apróra vágott gombát, picit megpároljuk, nagyon jól fel lehet vele dobni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apró kockára vágjuk, kevés olajon megpirítjuk. Hagyjuk kihűlni.
  2. A szikkadt kenyeret vízbe áztatjuk, ha jól megszívták magukat, kicsavarjuk.
  3. A kenyérhez adjuk a húst, tojást, fokhagymát, hagymát, fűszereket. Jó alaposan átkeverjük, átgyúrjuk. Ha híg, zsemlemorzsát adjunk hozzá.
  4. Ízlés szerinti gombócokat formálunk, kicsit lelapítjuk, zsemlemorzsába forgatjuk, forró olajban aranybarnára sütjük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 15 441
elküldve: 4
receptkönyvben: 99
elkészítve: 13/17
Facebookon megjelent: -

szakács

Tímejjja

Mióta szakács: 2012.01.14.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fasírt, fokhagymás fasírt, fasírt sertéshúsból

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

terranova56
terranova56 Thu, 2017-07-13 20:12

Igen a fasírt ilyen, van ugyan vegán(miért is nevezik fasírtnak?) padlizsános stb. , lehet, hogy egy pudingos valami, jó lehet, de a fasírt az fasírt
Most néztem utána a net-en, a fasírt hús, áztatott kenyér-zsemle, fűszerek
Jó a recepted, mentettem, most állok neki

682
darált sertéshús 70 dkg
kenyér 3 szelet
tojás 3 db
fokhagyma 3 gerezd
vöröshagyma 2 kis fej
zsemlemorzsa 1 ek
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
csípős paprikakrém 1 kávéskanál
napraforgó olaj 1 dl