Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Farfalle szárított paradicsommal és dióval

Farfalle szárított paradicsommal és dióval
Farfalle szárított paradicsommal és dióval
17 perc / előkészület: 5 perc főzés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az olasz életérzéshez hozzátartozik a minőségi ételek szeretete, a kifinomultsághoz és a színes életstílushoz való szenvedélyes ragaszkodás.

A tészta az olasz konyha egyik kulcsfontosságú tradicionális alappillére, ugyanakkor a világ egyik legkedveltebb étele.

A Barilla durumlisztből készült tésztája egy egészséges, összetett szénhidrátforrás. A táplálkozási szakértők ajánlása szerint a jól kiegyensúlyozott diéta: 55 százalék szénhidrátot, kevesebb mint 30 százalék zsírt és 15 százalék proteint tartalmaz.

A durumlisztből készült tészta felszívódási ideje jóval lassabb, mint sok más szénhidrátban gazdag ételé, mint amilyen a normál búzalisztből készült tészta is. Ennek köszönhetően késlelteti az éhségérzet kialakulását, ugyanakkor energiát biztosít az agyi működéshez és izomzatunknak.

A Barilla tészta bárki által kedvelhető, mely élvezetet és örömet nyújt minden étkezéshez.

A Barilla tészta mindig al dente.

Elkészítésében szabadságot ad fantáziánknak, kreativitásunknak.

…és egészséges!

A Barilla Olaszország első számú tésztája és tésztaszósza.

hozzávalók / 7 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy nagy lábasban forraljunk vizet.
  2. Egy kisebb serpenyőben pirítsuk világosbarnára a diót, majd szórjuk át egy nagy salátás tálba. Adjuk hozzá a zsülienre vágott szárított paradicsomot, az áttört fokhagymát és az olívaolajat.
  3. A farfallét főzzük ki a dobozon található utasítás szerint, szűrjük le és öntsük a tálba.
  4. Frissen reszeljük rá a parmezánt, és tépkedjük rá a bazsalikomleveleket. Sózzuk, borsozzuk, keverjük jól össze, és már tálalhatjuk is.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 902
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Barilla

Mióta szakács: 2013.06.18.
50 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
fogás: főétel

egyéb elnevezések

diós penne, aszaltparadicsomos tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

556
farfalle 500 g
dió 3 marék
szárított paradicsom 10 dkg
fokhagyma 2 gerezd
olívaolaj 0.6 dl
parmezán sajt 20 dkg
bazsalikom 2 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint