Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pirított-sonkás-paradicsomos tészta

Pirított-sonkás-paradicsomos tészta
Pirított-sonkás-paradicsomos tészta
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors és egyszerű, nyári tészta.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát al dente-re főzzük. A koktélparadicsomokat negyedeljük.
  2. Zsiradék nélkül felforrósítunk egy serpenyőt, beletépkedjük a sonkát, pár perc pirítás után mellédobjuk a paradicsomokat, megkapatjuk azokat is.
  3. Ha elkészült a tészta, leszűrjük, hozzáforgatjuk a sonkához, meglocsoljuk citromlével, frissen őrölt borsot tekerünk rá, és beletépkedjük a bazsallikomleveleket.
  4. Parmezánforgáccsal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 358
elküldve: 1
receptkönyvben: 112
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Panno

Mióta szakács: 2011.12.22.
61 recept

receptjellemzők

elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sonkás tészta, paradicsomos tészta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

333
penne 15 dkg
feketeerdő sonka 4 dkg
koktélparadicsom 4 db
citromlé 0.25 citromból nyert
fekete bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bazsalikom 1 marék