Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Farfalle surimivel, kaviárral és rukkolával

Farfalle surimivel, kaviárral és rukkolával
Farfalle surimivel, kaviárral és rukkolával
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nyári melegben tengerpartra vágyva...

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát feltesszük főni, közben serpenyőben olívaolajon megpirítjuk kicsit a felaprított fokhagymát, majd mehet bele a felkockázott paradicsom.
  2. Amikor már kicsit összeesett, mehet bele a felvagdosott rákrudacska, olívabogyó és bazsalikom.
  3. Kicsit hagyjuk rottyanni, majd menjen bele egy marék rukkola.
  4. Ezután lehet besűríteni a tejszínnel és a reszelt sajttal kívánt állagúra, esetleg kis vízzel korrigálva. Ha már rotyog, mehet bele a kaviár és a vége felé a citromlé.
  5. A tésztát feltálaljuk, és mehet rá a szósz, a tetejére pedig jó sok rukkola és sajt, végül még egy kis frissen facsart citromlével meglöttyintjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 933
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Fahéjszörp

Mióta szakács: 2012.07.10.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
konyhatechnológia: wok receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

surimis tészta, kaviáros farfalle, rukolás masni tészta surimivel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

746
farfalle 25 dkg
surimi 150 g
kaviár 10 g
rukkola 30 g
paradicsom 1 db
olajbogyó 50 g
bazsalikom 0 ízlés szerint
citromlé 0.5 citromból nyert
fokhagyma 1 gerezd
főzőtejszín 2 ek
sajt 50 g
olívaolaj 1 ek