Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Falafel-tócsni

Falafel-tócsni
Falafel-tócsni
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A klasszikus burgonyás tócsni csicseriborsós-fűszeres változata.

hozzávalók / 2 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csicseriborsót lecsepegtetjük, és egy keverőtálba szórjuk. Hozzáadjuk a tojást, a joghurtot és a fűszereket, majd az egészet egy krumplinyomóval pürésítjük. Nem kell, hogy teljesen sima legyen, jó, ha marad benne azért egy-két nagyobb darab csicseriborsó.
  2. Hozzáadjuk a lisztet és az apróra vágott petrezselymet, majd alaposan kikeverjük.
  3. Az olajat felforrósítjuk egy serpenyőben, és két evőkanálnyi masszát kisütünk benne. Sütés közben egyszer megfordítjuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 32
össznézettség: 912
elküldve: 1
receptkönyvben: 58
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Kárai Dávid

Mióta szakács: 2013.03.04.
353 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csicseri-tócsni

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

490
csicseriborsó konzerv 260 g
tojás 1 db
római kömény 0.5 teáskanál
koriandermag 0.5 kávéskanál
fekete bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
joghurt 2 ek
finomliszt 2 ek
petrezselyem 0.5 csokor
újhagyma 2 közepes db