Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Extra húsos töltött paprika

Extra húsos töltött paprika
Extra húsos töltött paprika
70 perc / előkészület: 30 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az édesanyám is pontosan így főzte. Pirospaprikát azért teszek bele, hogy szép piros legyen.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A rántásba tehetünk csipetnyi fahéjat.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Először a rizst megfőzzük félkeményre.
  2. Olajon a hagymát megfonnyasztjuk, majd lisztet adunk hozzá, és rántást készítünk.
  3. Amikor aranysárga a rántásunk, 2 kk pirospaprikát szórunk rá, elkeverjük, felöntjük a vízzel felhigított paradicsompürével. Sóval és cukorral ízesítjük.
  4. A darált húshoz sót, borsot, 2 tojást adunk, összekeverjük, és megtöltjük a kicsumázott paprikákat, belerakjuk, és megfőzzük.

  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 32 249
elküldve: 4
receptkönyvben: 128
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

helena26

Mióta szakács: 2011.09.18.
458 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

töltött paprika paradicsommártással, paradicsomos töltött paprika extra darált hússal

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

666
darált sertéshús 80 dkg
rizs 20 dkg
vöröshagyma 0.5 közepes fej
tojás 2 db
fűszerpaprika 2 kk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
finomliszt 1 evőkanál
napraforgó olaj 1 ek
sűrített paradicsom 20 dkg
cukor 1 ek