r
Nosalty Logó

Töltött paprika 3. (rizs nélküli)

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Glaser
Töltött paprika 3. (rizs nélküli)
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 428 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 857 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 80 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    27.9 g

Zsír

  • Összesen
    21.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    153 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    720.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    370 mg
  • Nátrium
    170 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.3 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    415.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    136 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    155 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    164 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    186 micro
  • β-karotin
    1015 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    3860 micro
  • Lut-zea
    868 micro
Összesen 428 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    55.9 g

Zsír

  • Összesen
    43.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    306 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1441.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    156 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    741 mg
  • Nátrium
    341 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62.5 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    831.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    272 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    310 mg
  • D vitamin:
    76 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    126 micro
  • Kolin:
    328 mg
  • Retinol - A vitamin:
    87 micro
  • α-karotin
    372 micro
  • β-karotin
    2030 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    1736 micro
Összesen 857 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    132.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    31 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    34 micro
  • β-karotin
    187 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    711 micro
  • Lut-zea
    160 micro
Összesen 80 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felhevített olajban megpirítjuk a lisztet, hozzakeverjük az apróra vágott hagymát és zellert, és felengedjük ¼ l vizzel. Beletesszük a félbevágott paradicsomokat, sóval, cukorral ízesítjük. 10 percig forraljuk.
  2. A darált húst összegyúrjuk a tojással és a zsemlemorzsával. Sózzuk, borsozzuk, majd a kimagozott paprikákba töltjük. A forrásban levő mártásba tesszük, és lassú tűzön 25-30 percig forraljuk.
  3. A megfőtt paprikákat kiszedjük, a mártást turmixoljuk. A paprikákat visszatéve még egyszer felforraljuk.
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 17870
  • Feltöltés dátuma: 2009. szeptember 15.

Ajánló

Petrezselymes burgonyával tálaljuk.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A receptre a "Főzzünk magyarul" című könyvben akadtam. Annyit változtattam rajta, hogy az előírt főtt rizst kihagytam, helyette zsemlemorzsával készítettem a hústölteléket.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek