Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres, túros zabpalacsinta

Epres, túros zabpalacsinta
Epres, túros zabpalacsinta
25 perc / előkészület: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Eper szezon miatt készült nálunk epres-túrósnak, de banánnal is nagyon ízletes. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, de természetesen édesebb lehet cukorral vagy mézzel elkészítve. Gyümölcspürével is meglocsolhatjuk. 

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Nagyobb mennyiséggel érdemes késziteni, mert kb. 10 darab készül a megadott mennyiségekből. 

Szólj hozzá!

elkészítés

Palacsinta tészta

  1. A darált zabpelyhet, tojást és az ásványvizet összekeverjük.
  2. Olajjal kikent serpenyőben a megszokott módon megsütjük.

Töltelék

  1. Egy tálba beletesszük a túrót, az epret és a joghurtot.
  2. Botmixerrel, kézi mixerrel vagy villával összetörjük.
  3. A frissen sült palacsintába betöltjük.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 168
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Attila Konyhája

Mióta szakács: 2016.05.03.
37 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
babakonyha: baba 12-18 hónap
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zabpalacsinta, gyümölcsös zabpalacsinta, túrós palacsinta, palacsinta eperrel és túróval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

502
zabpehely 300 g
tojás 2 db
ásványvíz 9 dl
eper 15 dkg
tehéntúró 30 dkg
joghurt 175 g
napraforgó olaj 2 ek