Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres sajttorta pohárban b-ors konyhájából

Epres sajttorta pohárban b-ors konyhájából
Epres sajttorta pohárban b-ors konyhájából
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom és gyorsan összerakható desszert sütés nélkül. Én teljes kiőrlésű kekszből csináltam, de bármelyik fajta jó hozzá. Érdemes a mascarponét kivenni a hűtőből legalább 1 órával a készítés előtt, hogy jól lehessen vele dolgozni.

Az eredeti receptet az ÍzesÉlet-blogon találtam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kekszet ledaráljuk, a vajat megolvasztjuk, és összekeverjük őket.
  2. A mascarponét kikeverjük a tejföllel, a cukorral, a citromhéjjal és a citromlével.
  3. Az epret megmossuk, feldaraboljuk, elkeverjük a citromlével és a cukorral.
  4. Egy pohár aljába teszünk egy kis krémet, rá a kekszmorzsát, epret, megint krémet, kekszmorzsát és a tetejére epret.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 10
össznézettség: 18 972
elküldve: 3
receptkönyvben: 163
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

b-ors

Mióta szakács: 2010.01.31.
59 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
mikor: mindig
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

epres-mascarponés pohárkrém, réteges kekszes-epres krém, cheesecake pohárkrém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

923
kekszmorzsa 100 g
vaj 40 g
mascarpone 500 g
tejföl 2 dl
citromhéj 1 citromból nyert
citromlé 0.5 citromból nyert
porcukor 100 g
eper 500 g
citromlé 1 ek
porcukor 1 ek