Nosalty Logó

Eperpudingos-túrós süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Boszi
Eperpudingos-túrós süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 409 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 2442 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 162 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    19 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    531.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    188 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    163 mg
  • Nátrium
    158 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.9 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    87.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    197 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    75 mg
  • Retinol - A vitamin:
    180 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    203 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    162 micro
Összesen 409 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.9 g

Zsír

  • Összesen
    114 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3191.3 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    1131 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    977 mg
  • Nátrium
    948 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    311.5 g
  • Cukor
    175 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    527.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1183 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    124 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    7 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    88 micro
  • Kolin:
    452 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1077 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1220 micro
  • β-crypt
    125 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    975 micro
Összesen 2442 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.4 g

Zsír

  • Összesen
    7.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    211.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    63 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.6 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    71 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    81 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 162 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A túrót áttörjük.
  2. Egy tálba öntjük a pudingporokat, a sót, a sütőport, a cukrot és a vaníliás cukrot.
  3. A tojásokat kissé felverjük és a túróhoz adjuk. Beletesszük a puha margarint és a tejet. Jól összekeverjük, majd a túrós és pudingos keveréket összeöntjük. Jól elkeverjük és a kikent tepsibe öntjük.
  4. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
  5. A gyümölcsöket megpucoljuk, és kisebb formás darabokra vágjuk, majd a massza tetején szépen elrendezzük.
  6. A sütőben megsütjük kb. fél óra alatt.
  7. Kivétel után hagyni kell kihűlni, majd a hűtőbe tesszük.
  8. Szeletelni csak teljesen hidegen lehet.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 27x17
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 4270
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 01.

Ajánló

Aki szereti a túrót kóstolja meg.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Itt láttam meg ennek a receptnek az eredetijét. Éva-Anyóca Vaníliás-túrós sütije. Köszönet érte. A módosításokat a kényszer szülte. Nem volt olyan pudingom, mazsolám, amit az Ő receptje írt. Ellenben volt sok szilvám és nyári almám, amit fel akartam használni. Kicsit fura állagú sütit kaptam, de a családnak ízlett. Legközelebb megpróbálom az eredetit. Valóban nem lehet szeletelni, csak ha már a hűtőben csücsült.

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egy mítosz dőlt meg – nem a stressz okozza a...

Ha éppen rossz időszakon mész keresztül, vagy valamiért nagyon stresszes vagy, te is a nasik után nyúlsz? Ha eddig úgy érezted, hogy ilyenkor lehet, hiszen mindenki így csinálja, van egy rossz hírünk: egy friss kutatás szerint sem a nassolásért, sem a túlevésért nem a stressz hatására a szervezetünkben lejátszódó folyamatok a felelősek.