r
Nosalty Logó

Eperpudingos-túrós süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Boszi
Eperpudingos-túrós süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 409 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 2442 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 162 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    19 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    531.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    188 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    163 mg
  • Nátrium
    158 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.9 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    87.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    197 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    75 mg
  • Retinol - A vitamin:
    180 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    203 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    162 micro
Összesen 409 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.9 g

Zsír

  • Összesen
    114 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3191.3 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    1131 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    977 mg
  • Nátrium
    948 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    311.5 g
  • Cukor
    175 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    527.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1183 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    124 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    7 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    88 micro
  • Kolin:
    452 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1077 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1220 micro
  • β-crypt
    125 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    975 micro
Összesen 2442 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.4 g

Zsír

  • Összesen
    7.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    211.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    63 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.6 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    71 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    81 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 162 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A túrót áttörjük.
  2. Egy tálba öntjük a pudingporokat, a sót, a sütőport, a cukrot és a vaníliás cukrot.
  3. A tojásokat kissé felverjük és a túróhoz adjuk. Beletesszük a puha margarint és a tejet. Jól összekeverjük, majd a túrós és pudingos keveréket összeöntjük. Jól elkeverjük és a kikent tepsibe öntjük.
  4. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
  5. A gyümölcsöket megpucoljuk, és kisebb formás darabokra vágjuk, majd a massza tetején szépen elrendezzük.
  6. A sütőben megsütjük kb. fél óra alatt.
  7. Kivétel után hagyni kell kihűlni, majd a hűtőbe tesszük.
  8. Szeletelni csak teljesen hidegen lehet.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 27x17
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4481
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 01.

Ajánló

Aki szereti a túrót kóstolja meg.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Itt láttam meg ennek a receptnek az eredetijét. Éva-Anyóca Vaníliás-túrós sütije. Köszönet érte. A módosításokat a kényszer szülte. Nem volt olyan pudingom, mazsolám, amit az Ő receptje írt. Ellenben volt sok szilvám és nyári almám, amit fel akartam használni. Kicsit fura állagú sütit kaptam, de a családnak ízlett. Legközelebb megpróbálom az eredetit. Valóban nem lehet szeletelni, csak ha már a hűtőben csücsült.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!