Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Enchilada szósz

Enchilada szósz
Enchilada szósz
12 perc / előkészület: 2 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Enchiladat készítettem, amihez külön kell főzni a szószt. Ezt a receptet találtam a neten, és bizony nem csalatkoztam benne. Ez a szósz jó mártogatósnak is tortilla chipshez, esetleg még belecsempészhetünk egy kis jalapenot, újhagymát is.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajat felforrósítjuk, és hozzáadjuk a kukoricalisztet, mintha rántást készítenénk. Habverővel kevergetjük.
  2. Ha egy kis színt kapott, hozzáadjuk a fűszereket, chiliszószt, és felengedjük a csirkealaplével. Addig forraljuk, míg kissé besűrűsödik.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 593
elküldve: 0
receptkönyvben: 37
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1829 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, uzsonna, vacsora
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: szósz
konyha: mexikói
adag: 6 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

chilis mártogatós

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

50
napraforgó olaj 2 ek
kukoricaliszt 2 evőkanál
chiliszósz 4 ek
fokhagymapor 1 kk
1 kávéskanál
római kömény 0.5 kávéskanál
oregánó 1 kk
csirke alaplé 5 dl