Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Elzászi szendvics

Elzászi szendvics
Elzászi szendvics
40 perc / előkészület: 30 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ronda, de finom. :))

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Szalonnát apróra vágjuk, és zsírjára sütjük, és 1 db megpucolt és felkockázott vöröshagymát dinsztelünk meg rajta.
  2. Megmosott és felaprított savanyú káposztát beleforgatjuk, megsózzuk, borsozzuk, és lefedve puhára pároljuk.
  3. Maradék hagymát felszeleteljük, és kevés olajon megfonnyasztjuk.
  4. Francia kenyeret 3 részre vágjuk, majd lapjában elfelezzük, és a belsejüket kikaparjuk.
  5. A kivájt alsó részbe párolt káposztát rakunk, sült hagyma felével beterítjük, és a virslit rátesszük. Mustárral megkenjük, többi káposztával befedjük, maradék hagymát rászórjuk, végül a kenyerek felső részét ráborítjuk.
  6. Egyenként alufóliába csomagoljuk, és előmelegített sütőben a rácsra tesszük, és 10 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 600 Ft
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 075
elküldve: 1
receptkönyvben: 77
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1082 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

káposztás virslis szendvics, szendvics savanyú káposztával szalonnával és sült hagymával, káposztás szendvics

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Hoborc
Hoborc Fri, 2013-03-29 20:44

Nagyon szuper recept! Ma ezt vacsiztuk, nem könnyű, de nagyon ízletes. Köszi!

871
savanyú káposzta 50 dkg
bagett 40 dkg
füstölt szalonna 10 dkg
vöröshagyma 3 közepes fej
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 2 evőkanál
virsli 210 g
mustár 2 ek