r
Nosalty Logó

Egyszerű paradicsomos ragu

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
NS
Egyszerű paradicsomos ragu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 377 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 377 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 122 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.4 g

Zsír

  • Összesen
    17.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    50160.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    334 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    264 mg
  • Nátrium
    49483 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.9 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    219.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    126 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    204 micro
  • β-karotin
    921 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5197 micro
  • Lut-zea
    272 micro
Összesen 377 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.4 g

Zsír

  • Összesen
    17.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    50160.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    334 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    264 mg
  • Nátrium
    49483 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.9 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    219.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    126 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    204 micro
  • β-karotin
    921 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5197 micro
  • Lut-zea
    272 micro
Összesen 377 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    5.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    16233.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    108 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    85 mg
  • Nátrium
    16014 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    66 micro
  • β-karotin
    298 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1682 micro
  • Lut-zea
    88 micro
Összesen 122 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Hevítsünk egy nagyobb serpenyőben egy kevés olajat. Amíg melegszik, pucoljuk meg a fokhagymát, és vágjuk félbe (ha nagyon nagy, negyedekre), majd dobjuk bele az olajba, és pirítsuk, amíg egy pici barnás színt nem kap. (Én megdöntöttem a serpenyőt, hogy egy részen piruljon az egész, és az olaj is könnyebben átvegye az ízt.)
  2. Félbevágott koktélparadicsomokat és a felkockázott paradicsomot dobjuk a fokhagymás olajra, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Majd vegyük le a lángot, és fedjük le a serpenyőt, és néhány percig (4-7, érezzünk rá, de ne essen szét) pároljuk, hogy levet eresszen (ha nem ereszt eleget, sózzuk még egy kicsit).
  3. Ha már lassan kész, vágjuk fel a bazsalikomleveket, és szórjuk rá a paradicsomra, keverjük össze, és még 1 percig pároljuk.
  4. Tálaljuk egy pármai sonkával, reszeljünk rá egy kevés parmezánt, és együk egy szelet rozskenyérrel (amit én felvágtamm, és raktam rá egy kis fokhagymás sajtot).
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 19
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 6393
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 11.

Ajánló

Egy olaszos ebédhez vagy vacsorához ideális előétel lehet. De nekem önmagában egy uzsonnaként is megállta a helyét. Szívet melengető egy étel. Bátrabbak akár egy pizzára vagy tésztára rakhatják, jó sok sajttal.     CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Valószínűleg már láthattam TV-ben vagy valahol elkészíteni ezt az ételt, de ma délután állt bennem össze egy étellé, úgyhogy fogtam magam, és megvettem, amit még kellett hozzá, és meg is csináltam. Nagyon-nagyon finom lett.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?