Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egészben sült vaddisznó

Egészben sült vaddisznó
Egészben sült vaddisznó
200 perc / előkészület: 20 perc sütés: 180 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha unjuk a vaddisznópörköltet.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megmosott húst egy mélyebb tűzálló edénybe tesszük, és megsózzuk.
  2. A zöldségeket felkarikázzuk, és hús mellé pakoljuk, fűszerezzük, és felöntjük borral. Letakarjuk (alufólia, vagy ha olyan az edényünk, akkor természetesen a teteje is jó), és 3 órán keresztül 200 °C-on sütjük. Néha utánalocsolunk borral.
  3. Ha kész, kivesszük a húst és a zöldségeket, felforraljuk, majd összetörjük, amolyan darabosra.
  4. Petrezselymes pirított gombával és sült burgonyával tálaljuk.
  5. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 27
össznézettség: 11 731
elküldve: 3
receptkönyvben: 17
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

janettaylor

Mióta szakács: 2017.04.02.
107 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

tepsis vadhús

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

539
vaddisznóhús 1 kg
sárgarépa 20 dkg
fehérrépa 20 közepes db
vörösbor 3.5 dl
vöröshagyma 5 közepes db
áfonyadzsem 6 ek
babérlevél 3 db
borókabogyó 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint