Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édeskömény saláta gorgonzolával és dióval

Édeskömény saláta gorgonzolával és dióval
Édeskömény saláta gorgonzolával és dióval
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A salátához keverhetünk vékony szeletekre vágott körtét is.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az édesköményt megtisztítjuk, mossuk, kettévágjuk, torzsáját kivágjuk, majd vékony szeletekre vágjuk.
  2. A gorgonzolát egy villával összetördeljük, hozzáadjuk a citromlevet, jól elkeverjük. Majd hozzáadjuk az olajat, és krémesre keverjük. Sóval, borssal ízesítjük.
  3. A dresszinget az édesköményre öntjük, jól összekeverjük. Tálalás előtt megszórjuk a durvára vágott dióval és a gránátalma maggal.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 776
elküldve: 0
receptkönyvben: 38
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gorgonzola sajtos édeskömény-saláta, diós édeskömény-saláta, gorgonzolás-diós édeskömény-saláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

382
édeskömény 1 közepes db
gorgonzola 25 g
citromlé 3 ek
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
dió 10 g
gránátalma 10 g