Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édes sörös csirkemell

Édes sörös csirkemell
Édes sörös csirkemell
22 perc / előkészület: 5 perc főzés: 5 perc sütés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészíthető, könnyű étel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellekből 2-2 szeletet vágunk, sóval, borssal fűszerezzük őket.
  2. Kevés olajon mindkét felüket barnulásig átsütjük, majd félretesszük őket.
  3. A sörhöz keverjük a mézet és a mustárt.
  4. A maradék olajon dinszteljük a (nagyon) apróra vágott hagymát, majd ráöntjük a sörös keveréket. Mikor felforr, akkor beleforgatjuk a hússzeleteket, és rövid ideig együtt főzzük őket.
  5. Jó étvágyat kívánok!
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 22 615
elküldve: 1
receptkönyvben: 315
elkészítve: 19/19
Facebookon megjelent: -

szakács

István mester

Mióta szakács: 2013.09.03.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
konyhatechnológia: sörös receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

mézes-sörös csirkemell, mustáros-mézes csirkemell, mustáros-mézes-sörös csirkemell

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

293
csirkemell filé 75 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
sör 2 dl
mustár 2 ek
méz 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint