Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édes-pikáns pácolt sertéshús

Édes-pikáns pácolt sertéshús
Édes-pikáns pácolt sertéshús
60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem tudom, hogy létezik-e már hasonló, de a minap mindenképp fel akartam használni egy narancsot. Ami a kezem ügyébe akadt a fűszeres polcról, ment a húshoz.:D Ahhoz képest, hogy minden receptemben szerepel a méz, nagyon is ritkán használom. Csak a különleges ételek készítésekor adok hozzá.:)
Nagyon finom lett. Mellé jól illik hozzá a citromos vízben főtt rizs, de én most inkább zöldkörettel fogyasztottam.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat egybekeverjük, majd a húshoz öntjük. A fokhagymát összetörve vagy lereszelve tegyük a páclébe. A chilipaprikát kimagozhatja, vagy később adhatja hozzá a bepácolt húshoz, aki nem szereti erősen. 
  2. Hűtőszekrényben pár órára (de inkább egy éjszakára) lefedve tároljuk. 
  3. Süssük vagy grillezzük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 905
elküldve: 1
receptkönyvben: 39
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Kíra1370

Mióta szakács: 2013.04.22.
13 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pikáns pácolt sertéshús, édes pácolt sertéshús, pácolt grillezett hús

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

310
sertéshús 80 dkg
méz 2 ek
szójaszósz 2 ek
gyömbérpor 2 tk
fahéj 1 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
narancslé 1 narancsból nyert
narancshéj 1 narancsból nyert
chili 1 db
fokhagyma 2 gerezd