Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Majorannás sült karaj

Majorannás sült karaj
Majorannás sült karaj
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem volt sok időm főzőcskézni, ezért gondoltam, bedobok egy kis husit a sütőbe.

Ritkán használok majorannát, ezért esett most erre a fűszerre a választásom.

A kisfiam miatt nem pirítottam meg nagyon. Ő sült krumplit, a diétázó férjem párolt karfiolt kapott köretként.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karaj szeleteket megmossuk, besózzuk, meghintjük majorannával, és kb. fél óráig hagyjuk állni.
  2. Egy kevéske olajjal kikent tepsibe fektetjük a husikat, és alufóliával lefedve, kis vizet öntve alá, puhára sütjük.
  3. Ha megpuhult, a fedőt levesszük, és kicsit még pirítjuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 20x30 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 088
elküldve: 2
receptkönyvben: 190
elkészítve: 16/20
Facebookon megjelent: -

szakács

Andi80

Mióta szakács: 2011.12.16.
380 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
babakonyha: baba 18-24 hónap
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fűszeres karaj, tepsis hús majorannával, tepsiben sült sertéskaraj

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

347
sertés rövidkaraj 60 dkg
napraforgó olaj 1 teáskanál
0 ízlés szerint
majoranna 1 ek