Nosalty Logó

Duplán narancsos-tejszínes kocka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
VnéEdit
Duplán narancsos-tejszínes kocka
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 707 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 2826 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 183 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    15.1 g

Zsír

  • Összesen
    32.1 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    353 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    789.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    244 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    268 mg
  • Nátrium
    222 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    87.3 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    157.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    331 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    77 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    232 mg
  • Retinol - A vitamin:
    322 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    60 micro
  • β-crypt
    81 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    425 micro
Összesen 707 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    60.2 g

Zsír

  • Összesen
    128.2 g
  • Telített zsírsav
    71 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    1413 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3157.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    112 mg
  • Kálcium
    978 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    96 mg
  • Foszfor
    1070 mg
  • Nátrium
    889 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    349.3 g
  • Cukor
    170 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    630.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1322 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    84 mg
  • D vitamin:
    307 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    218 micro
  • Kolin:
    927 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1287 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    238 micro
  • β-crypt
    322 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1699 micro
Összesen 2826 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    8.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    205.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    58 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.8 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    86 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    111 micro
Összesen 183 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Az egész tojásokat a cukorral, a narancs reszelt héjával elektromos habverővel habosra keverjük (kb 5 perc).
  2. Ezután összekeverjük a lisztet, pudingport, sütőport, és hozzákeverjük.
  3. Egy nagyméretű gáztepsit kibélelünk sütőpapírral, majd a piskóta masszánkat beleöntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
  4. A vaníliás pudingport a cukorral, narancslével, narancs reszelt héjával, tejjel csomómentesre kikeverjük, és sűrűre felfőzzük, majd kihűtjük.
  5. A tejszínhabot keményre felverjük.
  6. A kihűlt pudingos, narancsos krémet habosra kikeverjük, majd apránként hozzákeverjük a tejszínt.
  7. A kihűlt narancsos piskótát hosszában kettévágjuk. A lekvárt felmelegítjük, és a lapokat lekenjük. A lapok közé töltjük a krém felét, míg a másik felét a felső lapra. Díszítsük ízlés szerint!
  8. A felső krém réteget, egy hús kiszedő villával karcoltam meg, és csoki darabokkal díszítettem.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 30×30
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 10856
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 08.

Receptkategóriák

VnéEdit 295 recept

Ezt a süteményt már régóta el szerettem volna készíteni. A receptet úgy kaptam, nagy sikere lett a sütinek.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Nekem nem sikerült, pedig nem vagyok kezd? háziasszony, sütiket nagyon gyakran sütök nagy sikerrel, de a tészta lapos lett és gumitalpszer?. El?ször azt hittem elnéztem a receptet, megcsináltam mégegyszer, de az is ugyanolyan lett. Nem tudom mit rontottam el......

VnéEdit

Kedves Erus30! Nem tudom,hogy mit rontottál el. Ahogy leírtam,úgy készítettem, Sem többet,sem kevesebbet nem tettem bele a hozzávalókból. piskóta sütésnél a süt? ajtóját nem lehet nyitogatni! Talán nézegetted,hogyan sül és emiatt "összeesett"? Üdvözöllek és sajnálom,hogy nem jártál sikerrel.

Törölt felhasználó

KEDVES MINDENKI EZ A SÜTI AKKOR SIKERÜL HA A TOJÁSOKAT A CUKORRAL FEHÉREDÉSIG VERJÜK ÉS MÁR HABSZERÜ EHEZ LEGALÁBB 15 -20 PERC KELL -TUTI SIKERÜL -SZÍVESEN !!!!!

VnéEdit

Köszönöm szépen a hozzászólásod cili! Nálam elég volt az 5 perc,függ a gépt?l is. Én soha nem választom szét a tojásokat,az egész tojásokat a cukorral,úgy ahogy írod habosra keverem ki. Tehát addig verjük míg habos nem lesz. Van akinél hosszabb ideig tart. A süt? ajtóját nem nyitjuk ki sütés közben. Üdv:Edit.

peromerika

Mekkora méret? a tepsi?? Közben megtaláltam a tepsi méretet. Sajnos nekem sem sikerült a tésztája. Nekem is összeesett,félbe sem tudtam vágni. Pedig nem nyitogattam a süt? ajtaját...

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek