r
Nosalty Logó

Duplacsokis torta bogyós gyümölcsökkel

NS
Duplacsokis torta bogyós gyümölcsökkel
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Piskóta

Fehér krém

Barna krém

Tetejére

420
Kalória
8.4g
Fehérje
36.8g
Szénhidrát
26.8g
Zsír
67.5g
Víz
94.9g
Koleszterin
2.7g
Élelmi rost
26.6g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Piskóta

Fehér krém

Barna krém

Tetejére

Összesen 420 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Piskóta

Fehér krém

Barna krém

Tetejére

Összesen 5040 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Piskóta

Fehér krém

Barna krém

Tetejére

Összesen 258 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    26.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    95 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    305.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    133 mg
  • Nátrium
    54 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    36.8 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    67.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    155 micro
Összesen 420 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    100.9 g

Zsír

  • Összesen
    322.2 g
  • Telített zsírsav
    98 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1138 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3663.1 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    138 mg
  • Kálcium
    762 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    466 mg
  • Foszfor
    1599 mg
  • Nátrium
    653 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    441.3 g
  • Cukor
    319 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

Víz

  • Összesen
    809.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    498 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    196 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    100 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    262 micro
  • Kolin:
    957 mg
  • Retinol - A vitamin:
    483 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    168 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1855 micro
Összesen 5040 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    16.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    187.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    33 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    22.6 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    41.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    95 micro
Összesen 258 kcal

Elkészítés

Piskóta

  1. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjékből kemény habot verünk, a sárgájákat pedig a többi hozzávalóval összekeverjük, majd óvatos mozdulatokkal elvegyítjük a tojásfehérjékkel.
  2. Kivajazott, lisztezett tortaformába öntjük a tésztát, és 180 fokos, előmelegített sütőben tűpróbáig, kb. 25 percig sütjük.
  3. Ha elkészült, hagyjuk egy kicsit kihűlni, csak utána vágjuk ketté.

Fehér krém

  1. Forrásban lévő víz felett, (lehetőleg) üvegtálba tördeljük a csokit, és addig kevergetjük, míg teljesen fel nem olvadnak.
  2. Ezt követően elvesszük a vízgőz fölül, és fél perc várakozás után szobahőmérsékletű, 20 dkg mascarponét adunk hozzá.

Barna krém

  1. A fehércsokis krémhez hasonlóan vízgőz felett megolvasztjuk a csokoládét, majd összekeverjük a 20 dkg mascarponéval.

Tetejére

  1. Ízlés szerint rétegezzünk a tortát, és bogyós gyümölcsökkel díszítjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 25 p
  • Sütés ideje: 25 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 26

Ha születésnapról van szó, szeretek a kreativitásomnak minél kevesebb munkával szárnyat adni. 

További receptek

Legegyszerűbb csokitorta

Szaftos és puha, mélyen kakaós ízű piskóta, valamint közé rétegelt karakteres, lágy csokikrém: igen, ez az a csokitorta, amiről mindig is álmodtál! Pofonegyszerű megsütni, a ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek