Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Diós melegszendvics

Diós melegszendvics
Diós melegszendvics
20 perc / előkészület: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy régebbi melegszendvicsen alakítottam egy kicsit.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A répát és a retket lereszeljük, majd olajon dinszteljük pár percet a répát, majd hozzákeverjük a retket, pár perc múlva a tejfölt, diót, sót, borsot.
  2. A toast szeletek felére szétosztjuk a tölteléket, lefedjük a megmaradt szeletekkel, tepsibe sorakoztatjuk, és 200 fokon 10-15 percet sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 799
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

melegszendvics, melegszendvics dióval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

287
sárgarépa 3 közepes db
retek 3 db
dió 5 dkg
tejföl 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
toast kenyér 12 szelet