r
Nosalty Logó

Darált kekszes sütemény Gabimamitól

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gabimami58
Darált kekszes sütemény Gabimamitól
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A kekszalaphoz

A pudingkrémhez

A zseléhez

Összesen 829 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A kekszalaphoz

A pudingkrémhez

A zseléhez

Összesen 4962 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A kekszalaphoz

A pudingkrémhez

A zseléhez

Összesen 213 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Foszfor
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Kolin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.4 g

Zsír

  • Összesen
    15.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    741.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    223 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    97 mg
  • Foszfor
    34 mg
  • Nátrium
    386 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    153.9 g
  • Cukor
    78 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    64 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    51 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 829 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Foszfor
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Kolin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    80.7 g

Zsír

  • Összesen
    91.5 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4450.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    1337 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    581 mg
  • Foszfor
    206 mg
  • Nátrium
    2318 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    923.5 g
  • Cukor
    466 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    434 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    410 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    176 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    49 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    384 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    305 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 4962 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Foszfor
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Kolin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    3.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    190.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    9 mg
  • Nátrium
    99 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.6 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    1 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 213 Kcal

Hozzávalók

A kekszalaphoz

A pudingkrémhez

A zseléhez

Elkészítés

A kekszalaphoz

  1. A kekszes masszához valókat jól összedolgozzuk, majd félretesszük. A pudingkrémet megfőzzük a hozzávalókkal, ezután langyosra hűtjük.
  2. A tepsibe egyenletesen elsimítjuk a kekszmasszát, és a langyosra hűlt pudingkrémet, elkeverjük egyenletesen, félretesszük, még a zselének valót elkészítjük.
  3. A tortazseléport a zseléfixet, cukrot, italport, összekeverjük és a vizet lassan adagolva simára keverjük, hogy ne legyen csomós. Majd gázon forrásig főzzük, és langyora hűlve a pudingra egyenletesen elsimítjuk.
  4. Végül másfél órára hűtőbe tesszük, és hidegvízbe mártott késsel szeleteljük.
  • Tepsi mérete: 36x23
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 23
  • Össznézettség: 27946
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 03.

Ajánló

Bármilyen alkalomra tudom ajánlani...

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Darált kekszes sütemény Gabimamitól
Gabimami58 139 recept

Csak annyit tudok írni az én alkotásom, melyet ötletesen készítettem el. Nagyon finom és kiadós.

Hozzászólások

Hozzávalók

A kekszalaphoz

A pudingkrémhez

A zseléhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?