Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukkinis tonhaltallérok

Cukkinis tonhaltallérok
Cukkinis tonhaltallérok
22 perc / előkészület: 10 perc sütés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom feltét főzelékekhez vagy salátához, de önmagában is egy fűszeres joghurt dippel tálalva finom.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cukkinit durvára reszeljük, megszórjuk kevés sóval, hagyjuk kb. 5 percet állni, majd kicsavarjuk.
  2. A kicsavart cukkinihez adjuk a zabpehelyt, sajtot, a leszűrt tonhalkonzervet, a kaprot és a tojásokat. Ráreszeljük a hagymát és a fokhagymát. Sóval, borssal ízesítjük, és jól eldolgozzuk.
  3. A masszából kb. 1 ½ cm vastagságú tallérokat formázunk.
  4. Egy serpenyőbe kevés olajat felhevítünk, és a tallérokat közepes hőmérsékleten, oldalanként kb. 5-6 perc alatt aranybarnára sütjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 370
elküldve: 3
receptkönyvben: 97
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tonhalkorong, cukkinikorong

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

481
cukkini 200 g
zabpehely 4 ek
sajt 40 g
tonhalkonzerv 200 g
kapor 1 ek
tojás 2 db
vöröshagyma 1 kis db
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek