Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukkinis tócsni petrezselyemmel

Cukkinis tócsni petrezselyemmel
Cukkinis tócsni petrezselyemmel
0 perc /
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mivel krumplival nagyon finom, gondoltam, egy próbát megér cukkinival is!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cukkinit és a hagymát lereszeljük, s hozzátesszük a petrezselyemzöldet, fokhahgymát (apróra vágott), a tojást és a lisztet (amennyit felvesz).
  2. A fent említetteket összekeverjük.
  3. Olajat forralunk.
  4. Kanállal apró halmokat készítünk, kissé ellapítjuk, és az olajon mindkét oldalát megsütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 406
elküldve: 2
receptkönyvben: 116
elkészítve: 1/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Laumatyi

Mióta szakács: 2012.08.22.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: közepes
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

cukkinis lepényke, zöldséges tócsi

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

547
cukkini 3 db
vöröshagyma 3 db
teljes kiőrlésű liszt 10 dkg
petrezselyem 1 csokor
tojás 2 db
napraforgó olaj 2 dl