Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukkini- és padlizsáncsíkok szezámmagos bundában

Cukkini- és padlizsáncsíkok szezámmagos bundában
Cukkini- és padlizsáncsíkok szezámmagos bundában
55 perc / előkészület: 25 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt itthon egy zacskó szezámmag, és el akartam használni :).

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket meghámozzuk, és 2 cm vastag csíkokra vágjuk.
  2. A lisztet összekeverjük a szezámmaggal és a pirospaprikával.
  3.  A tojást felverjük villával, és pici sót teszünk bele. 
  4. Bepanírozzuk a szokásos módon a cukkinit és a padlizsánt.
  5. Forró olajban aranybarnára sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 19 654
elküldve: 2
receptkönyvben: 337
elkészítve: 2/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Kishuszka

Mióta szakács: 2010.02.18.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: rántott ételek
kategória: tapas
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

szezámmagos rántott cukkini és padlizsán

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

petrezselyem
petrezselyem Mon, 2010-08-02 18:29

Imádom a cukkínit és a padlizsánt is,tuti,hogy megfogom csinálni.Köszi a receptet.

Kishuszka
Kishuszka / Kishuszka Mon, 2010-05-03 16:25

:) Szia! Legközelebb ki fogom próbálni a te verziód! Köszi! :) :) :) További szép napot! Kata

Sakati
Sakati / Sakati Mon, 2010-05-03 15:18

Szia. Megelőztél a recepttel :-))!! Múlt héten én is így készítettem el a cukkinit és a padlizsánt, annyi különbséggel, hogy én a prézlihez kevertem a szezámmagot. Bátran próbáljátok ki, nagyon finom!!!!!

668
padlizsán 1 db
cukkini 2 kis db
finomliszt 10 dkg
tojás 2 db
zsemlemorzsa 10 dkg
szezámmag 3 ek
fűszerpaprika 1 ek
napraforgó olaj 2 dl