r
Nosalty Logó

Csokis-banános süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Csokis-banános süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 1971 kcal
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 3940 kcal
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 290 kcal
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.8 g

Zsír

  • Összesen
    86.9 g
  • Telített zsírsav
    54 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    294 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2522.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    660 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    169 mg
  • Foszfor
    1000 mg
  • Nátrium
    620 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    274.5 g
  • Cukor
    167 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    131.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    424 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    73 micro
  • Kolin:
    173 mg
  • Retinol - A vitamin:
    413 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    123 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    308 micro
Összesen 1971 kcal
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.7 g

Zsír

  • Összesen
    173.8 g
  • Telített zsírsav
    109 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    587 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5044.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    115 mg
  • Kálcium
    1320 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    339 mg
  • Foszfor
    2000 mg
  • Nátrium
    1240 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    548.9 g
  • Cukor
    334 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    262.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    848 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    145 micro
  • Kolin:
    346 mg
  • Retinol - A vitamin:
    826 micro
  • α-karotin
    59 micro
  • β-karotin
    247 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    616 micro
Összesen 3940 kcal
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    12.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    371.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    97 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    147 mg
  • Nátrium
    91 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.5 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    19.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    62 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 290 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat kikeverjük a cukorral.
  2. A lisztet összekeverjük a sütőporral, és fokozatosan hozzáadjuk a tojásos-cukros masszához, csomómentesre keverjük. Majd ugyanezt tesszük a tejjel is.
  3. Hagyjuk pihenni 10 percig!
  4. A csokoládét kockákra törjük, és a vajjal együtt megolvasztjuk, majd hozzáadjuk az olajat, és ezt az egészet hozzákeverjük a masszánkhoz.
  5. Előmelegítjük a sütőt 180 °C-ra, a tepsit pedig kivajazzuk, vagy sütőpapírral kibéleljük.
  6. A masszát a tepsibe öntjük, és rákarikázzuk vékonyan a banánt, majd szúráspróbáig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x15x5
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 52
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 10645
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 21.

Ajánló

Csokiszeretőknek ;)

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Párom csokitorta mániás, én pedig imádom a banánt. Aztán kaptam kókuszolajat, amit egyből ki kellett próbálnom valami gyorsan elkészülő sütiben. Tulajdonképpen egy régi receptet újítottam fel, alakítottam át. Nálunk ez a süti kb. 20 perc alatt elfogy. A képen egy kicsit alacsony, mert türelmetlen voltam a készítésekor... ;)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...

A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...