r
Nosalty Logó

Csirkemáj curry-szószban

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Csirkemáj curry-szószban
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 446 kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1338 kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 127 kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31 g

Zsír

  • Összesen
    29.2 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    623 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1239.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    527 mg
  • Nátrium
    524 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    185.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5493 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    28 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    994 micro
  • Kolin:
    330 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5483 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    67 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 446 kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    93.1 g

Zsír

  • Összesen
    87.6 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1868 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3719 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    282 mg
  • Kálcium
    97 mg
  • Vas
    46 mg
  • Magnézium
    123 mg
  • Foszfor
    1581 mg
  • Nátrium
    1573 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.3 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    556.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16480 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    83 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    105 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    9 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    50 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2982 micro
  • Kolin:
    990 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16450 micro
  • α-karotin
    55 micro
  • β-karotin
    282 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    200 micro
  • Lut-zea
    12 micro
Összesen 1338 kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    8.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    176 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    350.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    148 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1555 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    281 micro
  • Kolin:
    93 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1552 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    19 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 127 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemájat megtisztítjuk, mossuk, leszárítjuk, majd a lisztben megforgatjuk.
  2. A felhevített olajra szórjuk a májat és megpirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, és aranysárgára pirítjuk.
  3. Felöntjük a levessel, kb. 5 percig főzzük, majd hozzáadjuk a curryt, és szójaszószt. Sóval, borssal ízesítjük, és hozzákeverjük a creme fraichet.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 1871
  • Feltöltés dátuma: 2015. január 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A mártást, ha nem elég sűrű, besűríthetjük kevés hideg vízzel elkevert étkezési keményítővel is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek