r
Nosalty Logó

Csirkecomb velesült lecsóval

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Jahin
Csirkecomb velesült lecsóval
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 499 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1994 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 66 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    26 g

Zsír

  • Összesen
    34.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    128 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    615.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    72 mg
  • Foszfor
    314 mg
  • Nátrium
    130 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.8 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    498.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    152 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    174 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    82 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    241 micro
  • β-karotin
    1260 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    926 micro
Összesen 499 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    103.8 g

Zsír

  • Összesen
    139 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    59 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    511 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2462.7 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    97 mg
  • Kálcium
    276 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    288 mg
  • Foszfor
    1257 mg
  • Nátrium
    521 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    91.3 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    1994.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    608 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    696 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    131 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    35 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    267 micro
  • Kolin:
    327 mg
  • Retinol - A vitamin:
    147 micro
  • α-karotin
    963 micro
  • β-karotin
    5041 micro
  • β-crypt
    46 micro
  • Likopin
    20584 micro
  • Lut-zea
    3706 micro
Összesen 1994 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    4.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    82.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    42 mg
  • Nátrium
    17 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    168 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    687 micro
  • Lut-zea
    124 micro
Összesen 66 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az azonos oldali csirkecombokat befektetjük egy sütőpapíros tepsibe. Meglocsoljuk olajjal, sózzuk, majd elkezdjük fólia alatt sütni.
  2. Fél óra múlva körészórjuk a megtisztított, negyedelt zöldségeket (fokhagymagerezdeket egyben). Aláöntünk vizet, a zöldségek tetejére tesszük a kockára vágott szalonnát.
  3. Forró sütőben készre sütjük, fólia alatt. A végefelé a zöldfűszereket a csirkére szórjuk.
  4. Sülés közben a szaftjával locsolgatjuk a húst, az aláöntött vizet néha pótoljuk, a zöldségfélét átforgatjuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 15
  • Össznézettség: 11430
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 01.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Lecsószezonra. Köret: serpenyős újkrumpli.

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek