Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkecomb velesült lecsóval

Csirkecomb velesült lecsóval
Csirkecomb velesült lecsóval
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lecsószezonra. Köret: serpenyős újkrumpli.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az azonos oldali csirkecombokat befektetjük egy sütőpapíros tepsibe. Meglocsoljuk olajjal, sózzuk, majd elkezdjük fólia alatt sütni.
  2. Fél óra múlva körészórjuk a megtisztított, negyedelt zöldségeket (fokhagymagerezdeket egyben). Aláöntünk vizet, a zöldségek tetejére tesszük a kockára vágott szalonnát.
  3. Forró sütőben készre sütjük, fólia alatt. A végefelé a zöldfűszereket a csirkére szórjuk.
  4. Sülés közben a szaftjával locsolgatjuk a húst, az aláöntött vizet néha pótoljuk, a zöldségfélét átforgatjuk.

  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 017
elküldve: 8
receptkönyvben: 143
elkészítve: 7/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkecomb, lecsós csirkecomb, lecsósan sült csirkecomb

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

499
csirkecomb 4 db
füstölt szalonna 3 dkg
paprika 8 közepes db
paradicsom 8 db
vöröshagyma 3 közepes fej
fokhagyma 4 gerezd
hegyes erős paprika 1 közepes db
0 ízlés szerint
oregánó 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 4 ek