r
Nosalty Logó

Csirkecomb tejszínes-borsós raguval

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Alkonyat
Csirkecomb tejszínes-borsós raguval
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 658 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 2628 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 106 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    41.9 g

Zsír

  • Összesen
    47.6 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    222 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1725.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    178 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    483 mg
  • Nátrium
    946 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    289.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    160 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    150 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    136 mg
  • Retinol - A vitamin:
    124 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    435 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    956 micro
Összesen 658 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    167.7 g

Zsír

  • Összesen
    190.6 g
  • Telített zsírsav
    71 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    76 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    888 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6900.5 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    195 mg
  • Kálcium
    713 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    247 mg
  • Foszfor
    1934 mg
  • Nátrium
    3783 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.4 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    1156.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    642 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    59 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    598 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    43 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    212 micro
  • Kolin:
    543 mg
  • Retinol - A vitamin:
    496 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1739 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3825 micro
Összesen 2628 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    277.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    78 mg
  • Nátrium
    152 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    154 micro
Összesen 106 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Olívaolajon megpirítjuk a szeletelt bacont, majd kiszedjük, és félrerakjuk.
  2. A combokat megtisztítjuk, lebőrözzük, sózzuk, borsozzuk, és a bacon szalonna és olívaolaj keverékén jól elősütjük.
  3. A fokhagymákat felaprítjuk, az újhagymákat felkarikázzuk, és rászórjuk a combokra.
  4. Felöntjük a húslével, és puhára főzzük a húst (ha a hús még nem puhult meg, de elfőtte a levét, akkor pótolhatjuk vízzel).
  5. Mikor már majdnem kész a hús, hozzáadjuk a borsót, és tovább főzzük.
  6. A tejszínt elkeverjük egy csapott ek liszttel, és ráöntjük a húsra, megszórjuk majoránnával, rádobjuk a bacon csíkokat, és megvárjuk, míg egyet rottyan a tejszín.
  7. Rizzsel vagy újkrumplival tálaljuk.
  • Receptkönyvben: 128
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 21
  • Össznézettség: 14275
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csirkecomb tejszínes-borsós raguval
Alkonyat 83 recept

Egyszerűen isteni! :-)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?