r
Nosalty Logó

Csirkecomb tejszínes-borsós raguval

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Alkonyat
Csirkecomb tejszínes-borsós raguval
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 658 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 2628 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 106 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    41.9 g

Zsír

  • Összesen
    47.6 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    222 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1725.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    178 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    483 mg
  • Nátrium
    946 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    289.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    160 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    150 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    136 mg
  • Retinol - A vitamin:
    124 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    435 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    956 micro
Összesen 658 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    167.7 g

Zsír

  • Összesen
    190.6 g
  • Telített zsírsav
    71 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    76 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    888 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6900.5 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    195 mg
  • Kálcium
    713 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    247 mg
  • Foszfor
    1934 mg
  • Nátrium
    3783 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.4 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    1156.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    642 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    59 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    598 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    43 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    212 micro
  • Kolin:
    543 mg
  • Retinol - A vitamin:
    496 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1739 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3825 micro
Összesen 2628 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    277.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    78 mg
  • Nátrium
    152 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    154 micro
Összesen 106 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Olívaolajon megpirítjuk a szeletelt bacont, majd kiszedjük, és félrerakjuk.
  2. A combokat megtisztítjuk, lebőrözzük, sózzuk, borsozzuk, és a bacon szalonna és olívaolaj keverékén jól elősütjük.
  3. A fokhagymákat felaprítjuk, az újhagymákat felkarikázzuk, és rászórjuk a combokra.
  4. Felöntjük a húslével, és puhára főzzük a húst (ha a hús még nem puhult meg, de elfőtte a levét, akkor pótolhatjuk vízzel).
  5. Mikor már majdnem kész a hús, hozzáadjuk a borsót, és tovább főzzük.
  6. A tejszínt elkeverjük egy csapott ek liszttel, és ráöntjük a húsra, megszórjuk majoránnával, rádobjuk a bacon csíkokat, és megvárjuk, míg egyet rottyan a tejszín.
  7. Rizzsel vagy újkrumplival tálaljuk.
  • Receptkönyvben: 129
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 18
  • Össznézettség: 14743
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csirkecomb tejszínes-borsós raguval
Alkonyat 83 recept

Egyszerűen isteni! :-)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

15 elragadó gasztro- és szakácskönyv karácsonyi ajándék gyanánt

A 2024-es év legújabb gasztrogyöngyszemeit hoztuk el nektek, hogy mesés ajándékkal lephessétek meg a főzés és az ételek iránt érdeklődő szeretteiteket. Ez az év is jócskán bővelkedett klasszikus és újító, egyszerűbb és tapasztalatot igénylő, évszakokon átívelő és alkalmi, csak süteményeket és mindenféle fogást összegyűjtő receptkönyvekben. Hogy nektek már ne kelljen sokat böngészni, mi összegyűjtöttük az idei év legjobb gasztro- és szakácskönyveit.

Balogh Lilla

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...