Ezt az étel azért szeretem, mert nem igényel sok odafigyelést. Össze kell csak tenni az alapanyagokat, és elég egyszer-kétszer ránézni. Ha nagyobb társaság jön hozzánk, akkor van, hogy ezzel várom a vendégeket.
A hús mennyisége a cserépedény méretétől függően variálható.
A hús mennyisége a cserépedény méretétől függően variálható.
Hozzászólások (30)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Vendégeknek készítettem,többek között ezt is és elvitte a pálmát! Mindenkinek nagyon ízlett! Fogom még készíteni biztos! Köszi h megosztottad velünk a receptet :)
Kedves Bea! Kipróbáltam, nagyon finom lett, a családnak is ízlett. Ez lesz a karácsonyi menü is! Köszönöm!
Kedves Bea! Örülök, hogy rátaláltam erre a receptre! Már bepácoltam a karajszeleteket, és akkor kezdtem nézelődni. Holnap kipróbálom a recepted alapján. Remélem sikerülni fog. Nagyon finomnak látszik!
Kedves Bea!
Nagyon örülök, hogy erre a receptre rátaláltam! Éppen pácolódnak a karajszeletek, holnap kipróbálom a receptedet. Remélem sikerülni fog. Üdv
Nagyon szeretem a cserépedényben készített ételeket, mivel egészségesek és általában egyszerű az elkészítésük. Ez a recept a család egyöntetű véleménye szerint bekerült a kedvencek közé . Bort nem tettem a tetejére, mivel kisgyerek is van a családban, de abszolút nem hiányzott, így volt tökéletes. Köszönöm a receptet !
Sziasztok!
Most sütöttem először cserépedényben. :) A receptet egy kicsit átalakítottam, köszönöm nagyon finom lett. :)
A húsra tettem majorannát és nagyon kevés fokhagymát is. Imádom a tejfölt, de kihagytam hogy véletlenül se legyen "túrós", és így is tökéletesen összeállt (nem lett folyós).
A húsokat elősütöttem nagy lángon serpenyőben, hogy később ne ázzanak el a tejszínben. Nagyon finom "kéreg" sült rá. A cserepes sütés után vaj puha lett a hús. :) Ja igen, kihagytam még a bort is, mert savas és összeugrott volna a tejszín a tetején.
Még egyszer köszönöm a receptet, ha gondoljátok próbáljátok ki így is. :)
Kedves Beácska!
Tegnap elkészítettem,és mondhatom,hogy a férjecském mind a tíz úját megnyalta utána :-) Annyira finom és laktató és könnyű elkészíteni. Mindenkinek ajánlom!!!!
Köszi,hogy megosztottad velünk!!!
Hát ez valami isteni finom! Igaz,egy picit változtattam rajta,mert nem volt itthon tejszínem,így készítettem hozzá tejfölös besamel mártást,és karikáztam a kolbászra paradicsomokat. Nagyon finom lett,mindenki degeszre ette magát! Köszönjük a receptet! Biztos vagyok benne,hogy még sokszor meg kell csinálnom :))
Kedves Beácska!
Nagyonnagyonnagyonnagyonnagyon finom lett ez az étel! Köszönöm, hogy megosztottad!!
Most került be a sütőbe...tejszín helyett tejes tejfölös keményítős szósszal öntöttük nyakon...kíváncsi vagyok :)
Köszönöm a receptet, kislányom első születésnapján ezt tálaltam a vendégeknek, s nagy sikert aratott.:) Még egyszer köszönet érte.
Isteni finom! Hétvégén nagy sikert arattam vele. :) Köszönöm a receptet!
Nekem nagyon sok leve lett!
elkészítettem és nagyon finom lett, de legközelebb csípős kolbászt teszek bele :)
köszönöm a receptet
Nagyon szeretem a tepsis rakott húsokat, ezért ma kipróbáltam. Isteni finom lett. Hasábburgonyát csináltam hozzá és a végén az olajban cikkekre vágott almát sütöttem. Így együtt tökéletes. Köszönöm a receptet!
Tegnap vacsorara ez volt a menü es nagyon jol sikerült.:) mindent ugy csinaltam ahogy le van irva. :)
Maskor talan annyit fogok vatoztatni, hogy kevesebb husit fogok beletenni,hogy beleferjen a cserepedenybe meg felkarikazott burgonya is es akkor nem kell külön püret is csinalnom melle. :D
Kedves Beácska!
Ez nem egy Stahl Judit recepept? Szinte ugyanez a recept szerepel valamelyik könyvében.
Judit
Én voltam az előző hozzászóló is :))
Szóval tegnap megcsináltam fehérbor nélkül és isteni lett! Mindenkinek bátran ajánlom!
Na jó, ezt én is kipróbálom, bár nemrégiben mérgemben kidobtam a cserepemet. Majd szintúgy jénaiban vagy hasonlóban sütöm.
Nagyon köszönöm a receptet. Ma készítettem el és igen nagy sikere volt!!! Csak annyit még, hogy én mangalica kolbászt raktam bele. Még egyszer köszönet érte.
Üdv,
Noja
Nagyon-nagyon finom, laktató, gyorsan elkészíthető , kiadós egytálétel!Köszönöm a receptet!!!!! Éva
Nagyon köszönöm a válaszodat, ma el is készítettem az ételt! FANTASZTIKUS LETT!!! Bár nekem kicsit több idő kellett, hogy elkészüljön (lehet az edény miatt) de megérte várni!Gratulálok!
Kedves Beácska!
Annyit szeretnék kérdezni, hogy cserépedény helyett lehet-e jénaiban készíteni ezt az ételt? Sajnos a kollégiumi adottságok nem tesznek lehetővé mindent :)
szia, szerintem igen. Bea
Sziasztok!
Fehér bor helyett mivel önthetném le ezt a gyönyörűséget? :)
Most akadtam rá erre a receptre és egyből beleszerettem, viszont csak ÉDES FEHÉR BOR (TOKAJI SZAMORODNI) van itthon , azt rálocsolhatom?
Én köretnek Pároltrízst vagy sültkrmplit tálalok hozzá!
Esetleg valami köret 5let?
A hétvégén megcsináltam, valami fantasztikus!!!! semmit nem kell javítani a recepten.
Kedves Beácska, GRATULÁLOK!!! Ez lett az új családi kedvenc, valami isteni finom!!! :-) Köszönjük!