Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cigánypecsenye Maria konyhájából

Cigánypecsenye Maria konyhájából
Cigánypecsenye Maria konyhájából
55 perc / előkészület: 30 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Többféle cigánypecsenye receptet kipróbáltam már, de talán nekünk ez az elkészítési mód ízlett a legjobban. Ha nincs időnk 24 órát pácolni, akkor azonnal is megsüthetjük.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hússzeleteket klopfoljuk ki. A fokhagymát pucoljuk meg, és nyomjuk át fokhagymanyomón. Keverjük össze a sóval (kenhető, krémes állaga legyen).
  2. A húsokat sózzuk, borsozzuk. Kenjük meg a fokhagymával és mustárral mindkét oldalukat. Öntsünk rá egy kevés olajat, takarjuk le alufóliával, és tegyük be a hűtőbe legalább 12 órára, de a legjobb, ha legalább 24 órát áll.
  3. Vegyük ki a hűtőből a húsokat. Forrósítsuk fel a palacsintasütőt, és kevés olajon, lassú tűzön süssük meg a hússzeleteket.
  4. Tehetjük zsemle közé, kínálhatjuk sült vagy főtt krumplival.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 48 242
elküldve: 7
receptkönyvben: 141
elkészítve: 6/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Maria.

Mióta szakács: 2010.07.13.
190 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: szlovák
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fokhagymás pecsenye, sertéstarja pácolva, mustáros-fokhagymás sült tarja

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

343
sertéstarja 1 kg
fokhagyma 12 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mustár 1 ek
napraforgó olaj 2 ek