Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Chorizós burgonyaleves

Chorizós burgonyaleves
Chorizós burgonyaleves
40 perc / előkészület: 15 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy másféle burgonyaleves. Ízesíthetjük erős paprikával is. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kolbászt szeletekre vágjuk. A kétféle hagymát megtisztítjuk, felkockázzuk. A kétféle burgonyát meghántjuk, mossuk, kockákra vágjuk.
  2. Az olajban a kolbászt 1-2 percig sütjük, kivesszük. A visszamaradt zsiradékban a kétféle hagymát megdinszteljük. Hozzáadjuk a kétféle burgonyát, megszórjuk a paprikával. Felöntjük a levessel, felfőzzük, lefedve kb. 10 percig főzzük.
  3. Hozzáadjuk a fagyasztott spenótot, és további 15 percig főzzük. A kolbászt visszatesszük a levesbe, és felmelegítjük. A levest sóval, borssal, paprikával ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 024
elküldve: 1
receptkönyvben: 55
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1961 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: portugál
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

krumplileves, krumplileves spanyol kolbásszal

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

502
chorizo 250 g
olívaolaj 1 ek
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
édesburgonya 650 g
burgonya 400 g
fűszerpaprika 1 ek
alaplé 1 l
spenót 250 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint