Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Chilis lecsó csirkével

Chilis lecsó csirkével
Chilis lecsó csirkével
50 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kertben terem a friss paradicsom és paprika. Ez egy remek felhasználási módja a finom zöldségeknek.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Köretként rizst ajánlok. Csirke helyett tojással is lehet fogyasztani.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát megpucoljuk, meghámozzuk. Kevés olajon elkezdjük dinsztelni. Hozzáadjuk a felaprított fokhagymát is. 
  2. A paprikát és paradicsomot megmossuk, felszeleteljük, és ráteszünk mindent a hagymára.
  3. Sózzuk, borsozzuk, 10 percig fedő alatt főzzük.
  4. Mindeközben a csirkemellet felkockázzuk, és kevés olajon megsütjük pár perc alatt.
  5. A lecsóhoz hozzáadunk néhány karika chilit, és további 5 percig főzzük. 
  6. Hozzáadjuk a csirkét, és pár perc alatt összefőzzük a kettőt. Kész! :)
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 973
elküldve: 1
receptkönyvben: 42
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

lordgomba

Mióta szakács: 2012.01.13.
20 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csípős lecsó, csirkés lecsó chilivel, lecsó csípősen csirkemellel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

239
paprika 12 db
paradicsom 6 db
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
csirkemell filé 20 dkg
chili 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek