Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Chiapuding mentás eperszósszal

Chiapuding mentás eperszósszal
Chiapuding mentás eperszósszal
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Másik kedvenc chiapuding ízesítésem a mangós-kókuszos mellett. Eperszezonban a legjobb, de mirelit gyümölcsből is működőképes. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kókusztejet és a magtejet feltesszük forrni.
  2. Az epret feldaraboljuk, majd a mentával és az eritrittel elkezdjük főzni. Ha megpuhult, botmixszerrel pürésítjük.
  3. Amint elkezd forrni a kókusztej, levesszük a tűzről, beleszórjuk a chia magot, és alaposan elkeverjük.
  4. A pudingot és az eperszószt poharakba adagolva kínáljuk, hidegen vagy melegen, tetszés szerint.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 889
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

roskapetra

Mióta szakács: 2015.09.20.
56 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
fogyókúra: paleolit fogyókúra
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

epres chiapuding, reform puding

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

299
kókusztej 2 dl
mandulatej 1 dl
chiamag 2 ek
eper 200 g
menta 2 szál
xilit 2 ek