Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Céklasaláta Jolántól

Céklasaláta Jolántól
Céklasaláta Jolántól
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szép céklák növekednek a kertben, próbálom minél sokrétűbben felhasználni. A bazsalikom is a kertből való.. :-)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Akár köretként is megállja helyét, egy kis sülttel...:-)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklát megfőzzük. A főtt céklát meghámozzuk, és szabálytalan darabokra (kockákra) vágjuk. Tálba helyezzük.
  2. Egy kis tálkában a joghurtot, sót, reszelt fokhagymát, 2 kk. citromlevet, olajat összekeverjük, a bazsalikom nagy részét apróra vágjuk, ezt is hozzákeverjük.
  3. Ráöntjük a darabolt céklára, finoman összekeverjük, és megszórjuk a megmaradt durvára tépkedett bazsalikommal. Hűtjük... :-)
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 425
elküldve: 4
receptkönyvben: 74
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Jolán

Mióta szakács: 2010.01.13.
83 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

joghurtos-fokhagymás-bazsalikomos céklasaláta, saláta céklából

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

171
cékla 1 kg
joghurt 175 g
fokhagyma 1 gerezd
bazsalikom 8 levél
olívaolaj 4 ek
citromlé 2 kk
1 teáskanál