r
Nosalty Logó

Caruso stílusú bucatini

Barilla
Caruso stílusú bucatini
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

341
Kalória
10.3g
Fehérje
58.5g
Szénhidrát
7.4g
Zsír
122.1g
Víz
-
Koleszterin
4.2g
Élelmi rost
5.8g
Cukor
  • 5% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 341 kcal
  • 5% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1362 kcal
  • 5% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 162 kcal
  • 5% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    7.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    303.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    165 mg
  • Nátrium
    10 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    58.5 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    122.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    106 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    71 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    199 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    85 micro
  • β-karotin
    1103 micro
  • β-crypt
    231 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    129 micro
Összesen 341 kcal
  • 5% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    41.4 g

Zsír

  • Összesen
    29.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1214.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    178 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    205 mg
  • Foszfor
    658 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    233.9 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

Víz

  • Összesen
    488.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    422 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    284 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    48 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    796 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    341 micro
  • β-karotin
    4410 micro
  • β-crypt
    924 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    516 micro
Összesen 1362 kcal
  • 5% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    3.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    144.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    78 mg
  • Nátrium
    5 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    27.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    58.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    50 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    95 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    41 micro
  • β-karotin
    525 micro
  • β-crypt
    110 micro
  • Likopin
    919 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 162 kcal

Elkészítés

  1. A megtisztított fokhagymát negyedeljük fel és az olívaolajban pirítsuk meg.
  2. Amikor arany barnára sült a fokhagyma, vegyük ki az olajból és tegyük bele az összevágott paradicsomot és kaliforniai paprikát.
  3. Vegyük erősebbre a lángot, majd adjuk hozzá az összevágott chilit, az oreganot és a bazsalikomot a szószhoz.
  4. Egy másik serpenyőben pirítsuk meg a karikára vágott cukkinit.
  5. A tésztát lobogó, sós vízben főzzük ki, majd keverjük hozzá a paradicsomszószt, adjuk hozzá a cukkinit és szórjuk meg apróra vágott petrezselyemmel.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 25 p
  • Főzés ideje: 12 p

Enrico Caruso az egyik legillusztrisabb és leghíresebb tenor a világon. Olaszországban hírneve az énekes karrierje kezdetéhez kapcsolódik. Amerikában 1903-ban egy csapásra megismerték a nevét az opera szerelmesei, hiszen a színpadon főszerepeket játszott. Caruso ma ismertségét a neki szentelt dalnak is köszönheti, amelyet az olasz énekes, Lucio Dalla abban a hotelben írt, ahol Caruso tartózkodott a végzetes betegsége előtt. Ezt a receptet állítólag Caruso maga találta ki, aki mindig is hű maradt szülővárosához, Nápolyhoz. www.barilla.hu

További receptek

Gnocchi tészta alaprecept

A gnocchi egy klasszikus olasz tésztaféle, ami mivel burgonyából készül, inkább a nudlihoz hasonlít. A kis párnácskákat egy bordázott felületű fatáblán formázzák meg, de ha ilyen ...

Fekete Melinda

Címlapról ajánljuk

Aki megújította a hot-dogot és a kaszinótojást – interjú Albrecht...

A párizsias hangulatú Kammermayer sarkában található Cabrio nemrég ünnepelte első születésnapját. A konyha élén a Mór24-ből és a Bar Lolaból ismert Albrecht Tamás áll, aki pont úgy, mint eddig, most is az újat, az inspiralót, az előremutatót keresi a gasztronómiában. A Bar Bizarre csapatával összefogva egy modern, európai bisztrókonyhát képviselő hellyel vették be a belvárost, az első év után pedig leültünk, hogy inspirációról, komfortételekről, újra és újra megálmodott kaszinótojásokról beszélgettünk, miközben az egyik tulajdonos, Tenner Benjámin is csatlakozott hozzánk.

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...