Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Camembertes-csirkés melegszendvics

Camembertes-csirkés melegszendvics
Camembertes-csirkés melegszendvics
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha maradt a levesből egy kis főtt csirkéd, teljesen új életre keltheted melegszendvics formájában. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Pirítsuk meg szárazon egy serpenyőben a fenyőmagokat. Tegyük félre. Most pirítsuk meg ugyanabban a serpenyőben a kenyérszeletek mindkét oldalát. Tegyük őket egy sütőpapírral kibélelt tepsibe.
  2. Most jöhet a vékony szeletekre vágott fokhagyma a serpenyőbe, az olaj társaságában. Pirítsuk meg kicsit, majd tegyük rá az összetépkedett főtt csirkehúst. Fűszerezzük, és pirítsuk le kicsit ezt is. Végül jöhet a tejszín, amivel csak egy kicsit kell összemelegíteni a csirkehúsos masszát.
  3. Halmozzuk a csirkehúsos keveréket a kenyérszeletekre, majd helyezzünk mindegyik szelet tetejére 3 szelet camembert sajtot.
  4. Mehet a 180 fokra előmelegített sütőbe. Körülbelül 25 perc alatt ropogósra sül. Tálalás előtt szórjuk meg a fenyőmaggal, és még melegen essünk neki!
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 767
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
1141 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, vacsora
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
kategória: szendvics
adag: 2 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sajtos-húsos melegszendvics

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

864
csirkemell filé 150 g
kenyér 4 szelet
főzőtejszín 6 ek
fokhagyma 4 gerezd
olívaolaj 4 ek
camembert sajt 120 g
fenyőmag 30 g
1 csipet
bors 1 csipet