Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bundás töltött zsemle

Bundás töltött zsemle
Bundás töltött zsemle
50 perc / előkészület: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tipp egy gyors vacsorához.

hozzávalók / 4 adag

A töltelékhez

A bundához

Továbbá

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Zsemléket kettévágjuk, belüket kiszedjük.
  2. Felkarikázott kolbászt a cikkekre szeletelt hagymán kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a zsemlék kivájt belének a felét és 2 db felvert tojást.
  3. Beletöltjük a zsemlékbe.
  4. Többi tojást felverjük a tejjel, hozzáadjuk a lisztet, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk. Belemártjuk a zsemléket, és bő olajban kisütjük.
  • költség: 500 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 6 587
elküldve: 2
receptkönyvben: 85
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1076 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

töltött zsemle panírban, bundázott kolbásszal töltött zsemle, töltött zsemle kolbászosan

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

2011
zsemle 5 db
lángolt kolbász 30 dkg
vöröshagyma 2 kis db
tojás 2 db
finomliszt 2 csapott ek
tojás 6 db
tej 1 dl
2 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
zsemle 10 db
napraforgó olaj 5 dl