Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Brassói aprópecsenye Andrea konyhájából

Brassói aprópecsenye Andrea konyhájából
Brassói aprópecsenye Andrea konyhájából
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Én így készítem a brassóit.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kevés olajon megdinszteljük az apró kockára vágott hagymát, hozzáadjuk a felkockázott apró húst, és kifehéredésig együtt pároljuk.
  2. Közben beletesszük a szétnyomott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, és meghintjük a pirospaprikával.
  3. Jól átkeverjük, kevés vizet öntünk alá, hogy éppen csak ellepje a húst, és így főzzük tovább.
  4. Mielőtt a hús teljesen megpuhulna, hozzáadjuk a zöldborsót is, és a fedőt levéve zsírjára sütjük a húst.
  5. Közben bő, forró olajban kisütjük a kockára vágott krumplit, majd a húshoz keverve jól átforrósítjuk az egészet.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 16 963
elküldve: 1
receptkönyvben: 99
elkészítve: 14/14
Facebookon megjelent: -

szakács

Gergely Andrea

Mióta szakács: 2013.02.07.
24 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

brassói aprópecsenye, brassói zöldborsóval, borsós brassói sertéshúsból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

500
sertéscomb 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
napraforgó olaj 0.5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 5 g
zöldborsó 10 dkg
burgonya 1 kg