Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pulyka brassói

Pulyka brassói
Pulyka brassói
60 perc / előkészület: 15 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ritkán készítek brassóit, de a piacon nagyon szép pulykahúst árultak, így megjött a kedvem hozzá.:)

hozzávalók / 4 adag

  • 50 dkg pulykamell
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • pici olaj
  • brassói fűszerkeverék
  • só, bors
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pulykamellet és a vöröshagymát megtisztítjuk, és felkockázzuk apró darabokra.
  2. A hagymát olajon átlátszóra pirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst, amit sózunk, borsozunk.
  3. Miközben a pulykamell fehérre sül, hozzányomjuk a 4 gerezd fokhagymát.
  4. Amikor a pulykamell barnára pirult, felöntjük fél bögre vízzel, és rászórjuk a brassói fűszerkeveréket. 
  5. Ezt követően 10 percig főzzük, amíg a víz elpárolog, majd hasábburgonyával tálaljuk.
  6. Jó étvágyat!:)
  • költség: 1200 Ft
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 298
elküldve: 1
receptkönyvben: 43
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Polett

Mióta szakács: 2013.05.01.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: közepes
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

brassói pulykamellből, brassói aprópecsenye, fokhagymás aprópecsenye pulykahúsból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!