Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pulyka brassói

Pulyka brassói
Pulyka brassói
60 perc / előkészület: 15 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ritkán készítek brassóit, de a piacon nagyon szép pulykahúst árultak, így megjött a kedvem hozzá.:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pulykamellet és a vöröshagymát megtisztítjuk, és felkockázzuk apró darabokra.
  2. A hagymát olajon átlátszóra pirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst, amit sózunk, borsozunk.
  3. Miközben a pulykamell fehérre sül, hozzányomjuk a 4 gerezd fokhagymát.
  4. Amikor a pulykamell barnára pirult, felöntjük fél bögre vízzel, és rászórjuk a brassói fűszerkeveréket.
  5. Ezt követően 10 percig főzzük, amíg a víz elpárolog, majd hasábburgonyával tálaljuk. Jó étvágyat!:)
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 705
elküldve: 1
receptkönyvben: 49
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Polett

Mióta szakács: 2013.05.01.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: közepes
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

brassói pulykamellből, brassói aprópecsenye, fokhagymás aprópecsenye pulykahúsból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

233
pulykamell 0.5 kg
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 4 gerezd
olívaolaj 1 ek
fűszersó 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint