r
Nosalty Logó

Csirkebrassói paradicsommal

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Fre(E)ni
Csirkebrassói paradicsommal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 361 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1442 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 108 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.8 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    183 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    820.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    548 mg
  • Nátrium
    115 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    242.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    44 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    209 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    225 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    62 micro
Összesen 361 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    227.3 g

Zsír

  • Összesen
    47.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    730 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3280.7 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    228 mg
  • Kálcium
    80 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    307 mg
  • Foszfor
    2191 mg
  • Nátrium
    462 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    968.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    174 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    97 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    129 micro
  • Kolin:
    837 mg
  • Retinol - A vitamin:
    90 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    898 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    248 micro
Összesen 1442 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17 g

Zsír

  • Összesen
    3.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    245.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    6 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    164 mg
  • Nátrium
    35 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    63 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    67 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    385 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 108 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk, a csirkemellfilét kockákra szeleteljük.
  2. A vöröshagymát egy magas oldalú serpenyőben olajban megpirítjuk. Ha megpirult, hozzáadjuk a csirkét. A hús "kifehéredéséig" időnként megkeverjük.
  3. Utána ízlés szerint fűszerezzük, és hozzáadjuk a vékonyra szeletelt paradicsomot.
  4. Alaposan összekeverjük, majd födő alatt puhára főzzük.
  5. Én nem szoktam vizet adni hozzá, így sem ég le, és kicsit szaftos is lesz.
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 187
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 2583
  • Feltöltés dátuma: 2019. július 09.

Ajánló

Steakburgonyával és paradicsomkarikákkal tálaltam.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csirkebrassói paradicsommal
Fre(E)ni 9 recept

Az alap brassói receptet gondoltam újra, nálunk nagy kedvenc lett ezzel a fűszerezéssel és a paradicsommal.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek