Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkebrassói paradicsommal

Csirkebrassói paradicsommal
Csirkebrassói paradicsommal
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az alap brassói receptet gondoltam újra, nálunk nagy kedvenc lett ezzel a fűszerezéssel és a paradicsommal.

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

ajánlat

Steakburgonyával és paradicsomkarikákkal tálaltam.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk, a csirkemellfilét kockákra szeleteljük.
  2. A vöröshagymát egy magas oldalú serpenyőben olajban megpirítjuk. Ha megpirult, hozzáadjuk a csirkét. A hús "kifehéredéséig" időnként megkeverjük.
  3. Utána ízlés szerint fűszerezzük, és hozzáadjuk a vékonyra szeletelt paradicsomot.
  4. Alaposan összekeverjük, majd födő alatt puhára főzzük.
  5. Én nem szoktam vizet adni hozzá, így sem ég le, és kicsit szaftos is lesz.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 1 425
elküldve: 1
receptkönyvben: 59
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Fre(E)ni

Mióta szakács: 2019.06.18.
5 recept

receptjellemzők

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fűszeres csirkeragu

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

346
csirkemell filé 1 kg
vöröshagyma 1 kis db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
paradicsom 2 közepes db