Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bőségtál ahogy ZsuBaba készíti

Bőségtál ahogy ZsuBaba készíti
Bőségtál ahogy ZsuBaba készíti
110 perc / előkészület: 20 perc főzés: 60 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A párom szerette volna, ha bőségtálat csinálok, ezt találtam ki, és nagy sikert arattam vele.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst kiklopfoljuk, és bekenjük magyaros fűszerkeverékkel, majd hagyjuk állni egy kicsit.
  2. A burgonyát héjában megfőzzük, majd felkockázzuk, és olajban megsütjük. (Én kuktában szoktam főzni, mivel úgy 10-15 perc alatt kész.) Miután kisült megsózzuk, jénaiba tesszük, és letakarva berakjuk a sütőbe, hogy meleg maradjon.
  3. A hagymát felkarikázzuk, lisztbe forgatjuk, majd kisütjük.
  4. A szalonnát bevagdossuk, majd megsütjük, ebben az olajban megsütjük a kolbászkarikákat, majd a hússzeleteket is, így kellemes füstölt íze lesz a húsnak.
  5. Tálaljuk: először felhalmozzuk a burgonyát, mellétesszük a sült hagymakarikákat, a szalonnát, és a tetejére rárakjuk a kolbászt és a húst.
  6. Vörösborral és savanyúsággal tálaljuk.
  • sütési hőfok: 60°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 260
elküldve: 5
receptkönyvben: 75
elkészítve: 0/3
Facebookon megjelent: -

szakács

ZsuBaba

Mióta szakács: 2012.01.12.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: egytálételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

bőségtál ahogy mi szeretjük, krumplis sült hús, kolbászos húsos egytál

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1281
sertés rövidkaraj 0.5 kg
burgonya 1 kg
lángolt kolbász 15 dkg
vöröshagyma 3 nagy fej
füstölt szalonna 15 dkg
magyaros fűszerkeverék 0 ízlés szerint
finomliszt 10 dkg
napraforgó olaj 2 dl
0 ízlés szerint