Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borsós-spenótos penne

Borsós-spenótos penne
Borsós-spenótos penne
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű meleg ebéd vagy vacsora.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spenótot kevés vajon megfonnyasztjuk.
  2. A pennét al dente főzzük, majd szűrőkanállal leszűrjük a serpenyőbe. A főzővízbe dobjuk 3 percre a borsót. Leszűrjük, és a tészta mellé öntjük.
  3. Felkockázott puha sajttal, sóval, borssal összeforgatjuk az egészet. Melegen tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 21 200
elküldve: 4
receptkönyvben: 368
elkészítve: 16/16
Facebookon megjelent: -

szakács

Bonduelle

Mióta szakács: 2014.11.14.
39 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges tészta, penne zölborsóval

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b-n
b-n Thu, 2015-09-03 10:39

Kevés főzőtejszínnel még kiegészítettem, nagyon remek lett!

Shivanna
Shivanna Fri, 2015-07-10 16:06

Hú de istenien hangzik!! Olyan finom borsót vettem ma a CBA-ban, ki fogom próbálni ezt a receptet vacsira! :))

482
penne 25 dkg
zöldborsó 20 dkg
spenót 20 dkg
vaj 1 ek
sajt 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint