r
Nosalty Logó

Borsós sertésragu

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Borsós sertésragu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1002 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2004 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 151 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    59.4 g

Zsír

  • Összesen
    73.5 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    232 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1304.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    170 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    742 mg
  • Nátrium
    228 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.6 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    488.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    190 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    74 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    73 micro
  • Kolin:
    220 mg
  • Retinol - A vitamin:
    119 micro
  • α-karotin
    120 micro
  • β-karotin
    782 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    1509 micro
Összesen 1002 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    118.8 g

Zsír

  • Összesen
    146.9 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    463 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2609 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    109 mg
  • Kálcium
    339 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    200 mg
  • Foszfor
    1484 mg
  • Nátrium
    457 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.2 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    976.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    380 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    149 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    145 micro
  • Kolin:
    439 mg
  • Retinol - A vitamin:
    238 micro
  • α-karotin
    240 micro
  • β-karotin
    1563 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    3017 micro
Összesen 2004 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    11 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    195.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    111 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    117 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    385 micro
  • Lut-zea
    226 micro
Összesen 151 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sertéscombot megmossuk és kis kockákra vágjuk.
  2. Összevágjuk a hagymát és a fokhagymát, és olajon megüvegesítjük őket, és az íze kedvéért egy kis szalonnadarabot is teszünk hozzá. Aztán beletesszük a csíkokra vágott paprikát és paradicsomot. Kicsit összefőzzük.
  3. Ha a zöldségek már megpuhultak, beletehetjük a kis kockákra vágott húst. Borsozzuk, és ételízesítőt teszünk rá (így a só már felesleges). Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és fedő alatt 45 percig főzzük.
  4. Ha a hús már ennyi idő alatt puha, akkor hozzáadhatjuk a fagyasztott zöldborsót és a babérlevelet. Vizet öntünk rá (kb 1 dl), és addig főzzük fedő alatt, míg a borsó is puha lesz.
  5. Ezután belekeverjük a kis dobozos tejfölt, és fodros kockatésztával tálaljuk.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 24654
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 27.

Ajánló

Ha valaki szereti a csípőset, rakhat bele erőspaprikát is.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Ha már unalmas a hagyományos pörkölt, akkor ezt a receptet ajánlom.

Hozzászólások

Tarackos

Itt is ételízesít?.....friss zöldborsóból szabad elkészíteni vagy csak fagyasztottból az igazi?

Törölt felhasználó

Neked semelyikb?l.

Nette

Elkészítettem, finom lett nagyon. Köszönöm a receptet! Üdv.

Törölt felhasználó

Egészségetekre! :)

Nette

Nagyon finom lett, köszönöm a receptet! Ilyet s?r?n fogok csinálni! Üdv.

Törölt felhasználó

:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?